Ahoj Našla som si chlapca s ktorým chodím a veľmi ho ľúbim
No má pomaly dôjsť k prvej puse.. No ja som sa nikdy ešte s nikým v živote som sa nebozkávala.. Neviem ani ako to mám robiť ani nič .. Proste ani neviem kedy mám do toho zapojiť jazyk a t
ak je to chalan jak sa patrí, ľúbiš ho a nie je to kkt, tak bude nežný a bude to pekné, prirodzené a nedá sa na tom nič nevedieť...jednoducho rob, čo cítiš.
ale nechala by som iniciatívu na ňom a ak by bol moc hrrr stále môžeš prestať
Ja neviem, nikdy som nad tým nepremýšľala, proste sa to deje. V danej chvíli nad tým nepremýšľam, ani predtým som nad tým nepremýšľala, a teraz nad tým tiež nepremýšľam. Možno je len problém, že nemáš dôležitejšie veci, nad ktorými by si mohla premýšľať....
V 15tich tak môžeš chytiť Meningitídu, Herpesovy vírus, Mononukleózu, Syfilis, Hepatitídu B a dostať do tela rôznych iných votrelcov. Začal by som lízať zmrzlinu.
Tiez som sa trocha bala ale aj to keby ti neikto dal nejake rady tak ono nazivo to spravis uplne inak to preste budes intuitivne vediet to ta nikto nenauci jedine ak tak on
Ja som sa tiež toho bála a myslela som si, že to neviem, Ale proste to budeš vedieť, stačí zavrieť oči a uvidíš že to pôjde samo ! Každý človek má vrodené že sa vie bozkávať, je to tak vymyslené (možno niektorý horšie, niektorý lepšie) ale vie to každý tak sa neboj,
@mort aneb Panenka Maria - kebyže vieš, že ju dostaneš, tak sa radšej bozkávaš, že? Bohužiaľ ťa musím sklamať. Dusík, kyslík, argón a oxid uhličitý sa vo vzduchu nachádzajú, EB vírus nie. Prenáša sa predovšetkým orálne - bozkávanie do tej kategórie tiež zapadá, preto ťa z toho všetci v nemocnici obviňovali. No, keďže máme našeho krásavca v slinách, ako si sa mohla dočítať medzi riadkami, kľudne si sa mohla po niekom napiť, alebo niečo zjesť, takže si vôbec nemusela zhrešiť. Ďalej je tu spôsob genitálny, zriedkavý, možný, kukal som si album, tak aj celkom pravdepodobný. Neboj nikomu to nepoviem - trocha ma zaráža, že sa pri tom nebozkávaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale nechala by som iniciatívu na ňom a ak by bol moc hrrr stále môžeš prestať
neboj, budeš to vedieť.
my ťa to asi ťažko naučíme ale on ťa to naučí
Všeobecne uznávaná myšlienka, že mononukleóza je choroba z bozkávania je fakt hlúposť..
Bohužiaľ, som to zažila... Keby to bolo skutočne z bozkávania tak by som vtedy bola ako Panenka Mária. Nepoškvrnená, ale nakazená.
Je to - jednoducho - vo vzduchu.
Moja matka takmer zinfarktovala, keď jej povedali, že z bozkávania.
A prosím, tak sa už konečne, vy diagnostici, dohodnite kto má pravdu. Či to vo vzduchu je alebo nie.
Samozrejme sa nebudem hádať s takou lekárskou kapaicitou akou ste Vy, ale bolo mi to tak povedané.
O genitálnom spôsobe poviem len toľko, že je to nemožné, podobne ako to bozkávanie (teda, v mojom prípade)
Drzim palce