aký bol Váš prvý sex? úžastný? či mohol byť lepší? či úplne na nič? predstavovali ste si ho inak? a kde ste ho robili? v posteli? vo vlaku? v prírode? P
Môj mohol byť o niečo lepší a trošku inak som si ho predstavoval :/ bolo to u mňa v posteli ale nezabudnem na prvý sex a bol sniekým koho milujem doteraz takže tolko..: )
Moj prvy sex bol uplne napiču...bol som najebany pametal som si iba prvý pich ani nwm či som sa urobil ... len viem že ma nadruhi den bolel kar. (aj to nevem prečo asi žena skušala oral a trošku dohrizla )
Predstavoval som is ho uplne inak s partnerkou doma na posteli z hodvábnymi prikrívkamy...
moj prvy sex bol krasny.........trosku bolestivy.....ale krasny....s niekym koho som velmi milovala no uz s nim niesom........a som rada ze to tak bolo a je..... a bolo to v postielke u neho....
mno kamoska mala premieru tento vikend, ale co mi rozpravala som sa jej ani nestihla spytat, ci si to vobec uzila x) Totizto vsetko bolo ok, az kym sa im pri tom nezvliekol kondom, lenze oni ho len odhodili a pokracovali dalej. A na druhe rano krute zobudenie, hned bezala kupovat "tabletky po" ale plac uz jej nepomohol... Nastastie tehotna nie je...
@35 vylucit sucast zivota zo zivota ? len preto lebo ty si neschopny a slaby "jedinec" kebe si zil pred 3000rokmi tak by si sa asi ani takeho veku ako mas nedozil...
no ako tak citam najvacsi frajeri a frajerky su tu ti co mali prvy sex opiti a nic si z neho nepamataju, keby prezijem takto prvy sex hanbil by som sa to aj napisat do tohto fora, trapas ludkovia
ako som ho prezil ja? uz som to spominal pozri si starsie forum
Swoj prwý sex...mal som iba 15 rokow ..chodil som wtedy s 18 rocnou maturantkow..raz rano mi powedala ked som po nu prisiel do skoly,že dneska nemožme íst,bo ma písomku a nwie ani piču :-!..tk kukam spoko...nooouUUu naliala wínko a šla sa osprchowať..ako to ženy zwyknu, sprchowala sa asiQ hodinu tak som wytrubil cele wino sam..trosku som sa motal po byte a neuwedomil,že sa sprchuje som wošiel..prwy sex som si užil aj ked som mal len možno 15,aj ked som bol pripitý..bol to proste moj sex bez zábran ..a s člowekom, ktorého už asiQ nikdy nezískam nas5 ..lebo som bol totálny kkt
moj prvy sex som zazila asi pred dvaoma mesiacmi z mojim milacikom ktoreho velmi milujem ma 19 a ja 16 a velmi sa milujeme bol to krasny a bezbolestny zazitok a teraz sa milujeme skoro vzdy a vsade a vychutnavame si zivot
Prvý sex bol úplne super proste romantika jedna radosť...
Som rada že som to skúsila zo svojím chalanom a moc ho lubim...
Neviem ako vy ale podla mna vždy všetko po prvé je super...=DD
hmm no prvy raz ..chata..ja a moja mesiac spolu..troska vinka.. sviecky ...manzelska postel..len jeden problem ...ona sa vtedy neurobila ..neviem preco..:/ ...
a ten nazor tam hore ..ze to spravil preto aby sa mu nesmiali ..podla mna je to ubohe ..ja som to prvy krat mal pred 3 mesiacmi ..je to svinstvo tolko cakat ..ale myslim ,ze nieje nic lepsie ako byt s niekym koho milujes ..
mala som 14 bolo to 12/13 februára 2009 ...bolo to nejako o pol noci ...ked bolo po všetko bolo 7 minút o polnoci ...chodím s ním 4 mesiace je o niečo straší ....bbolo to v jeho aute ...podmienky nič moc ...velmi sa triasol ako keby to bolo prvý krát ale on to pťvýkrat nerobil ..ja som bola v uplnej pohode ....moc to nebolelo iba troška zo začiatku ale nič som s toho nemala ...rýchlo sa urobil ...
@nella14 akože neviem ako mam reagovať v štrnástich ma v živote ani vo sne nenapadlo spať s niekým asi som nejaká zastaralá alebo z minulého storočia ked mám názor že by sa malo čakať aspon do nejakej 17-stky no ja mam dosť idem chytiť dych,.,.
ja si mylim o sexe ze je najlepsi ale no este som ho nemal tak nemozem posudit ale pockam si zopar rokov ved mam len 13 . ale ako moja kamka hovorila ze to je superr ze to je naj a verim jej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
lol slovaci lesbo action, ceknite
Predstavoval som is ho uplne inak s partnerkou doma na posteli z hodvábnymi prikrívkamy...
ale čo neni može bťy...
Aj ma to mrzí dosť ..
ale za 10 rokov, ked bude birdz ece existovat sa podelim aj ja so svojimi zazitkami
jop a preco si rada ze uz s nim niesi ?
bolo to s niekym koho som milovala a uz s nim nie som a ani uz nebudem, lebo to je idiot prveho stupna takze tolko o tom
ani ja si nepamatam.. to bude tym ze asi ani nebol
no ako tak citam najvacsi frajeri a frajerky su tu ti co mali prvy sex opiti a nic si z neho nepamataju, keby prezijem takto prvy sex hanbil by som sa to aj napisat do tohto fora, trapas ludkovia
ako som ho prezil ja? uz som to spominal pozri si starsie forum
Som rada že som to skúsila zo svojím chalanom a moc ho lubim...
Neviem ako vy ale podla mna vždy všetko po prvé je super...=DD
a ten nazor tam hore ..ze to spravil preto aby sa mu nesmiali ..podla mna je to ubohe ..ja som to prvy krat mal pred 3 mesiacmi ..je to svinstvo tolko cakat ..ale myslim ,ze nieje nic lepsie ako byt s niekym koho milujes ..
ale s niekym koho som milovala