na zastavke elektricky...ani to nebolelo spociatku...bolestive to bolo az doma na druhy, ked som zistil co to sposobilo...a cele to trvalo par sekund, ale bola predohra tak dve minuty
@16 asi tak D ale nie... mozno 15 minut postupne to bolelo stale menej a menej a bolo to unho a zacalo to tak ako vzdy ked sme isli mat intimnu chvilku, ale teraz som mu dovolila viac
Fuu začalo to niekedy o pol noci na pláži (menšia predohra), kde sme sa postupne presunuli ku mne na izbu a bolo to sakra dlhé, som si prial, nech to skončí fuu prisaham bohu že to boli tie dve hodiny minimálne, bolo to dosť šialené no
@tasha5 coupé... dokonca lôžkové, bo to bol vlak z Košíc do Prahy a natriasal celkom fajn na wecku jasné, že nie, tam ani nemasturbujem, nieto ešte sex
ehm, bolo to s cudzím človekom v jednoizbovom byte, kde boli v kuchyni rodičia, ktorí by neriešili situáciu ani keby tam prebiehali orgie. A bola to prvá sexuálna skúsenosť, no za sex to ani nepovažujem. Viacmenej to trvalo okolo celého popoludnia s prestávkami kedy sme sa išli najesť a pozerať recenzie na hry conana o'briena, tvárili sa, že sme vo vzťahu, diskutovali, hádali sa a potom si vymieňali telesné tekutiny.
S jedným chalanom na jednej ubytovni asi tak 45min (lebo ked som prišiel začínal nejaký serial a ked sme skončili tak už nebol v telke )
...v druhej izbe niekto začal písať na písacom stroji tak nás prerušil
ja nechapem co sa odohrava v hlave cloveku ktory sa toto spyta, zalozi diskusiu/forum a potom si to cita, co z toho ma? nejake uspokojenie vnutorne? ci fyzicke nebodaj?
podla mna su to dost osobne veci...
@ssnehulienka
po prve, neprezradzaj moje civilne meno !!!! volam sa emanuel ked uz ..
po druhe, preco myslis ? (( to ty si mala teraz narodeniny, nie ja
@elemia Ja som reagoval na slovo "zverejňovať" v @30 a ako opak som použil skrývať.
Áno, intímnosti patria tým, ktorí ich prežívajú. Ale neviem, prečo by sa človek nemohol rozhodnúť, že sa s nimi podelí s ostatnými, ak má chuť sa o tom porozprávať.
A keď posledným odstavcom reaguješ na mňa, tak áno, asi máme iné hodnoty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@salora romantiiiik
aj keby to bolo to najhoršie na svete, aj keby to bolo to najlepšie na svete...
veru, mávam zvláštne internetové stretnutia.
...v druhej izbe niekto začal písať na písacom stroji tak nás prerušil
intímnosti patria tým, ktorí ich prežívajú.
skrývať môžem akurát tak čokoládu pred kamarátmi, lebo nechcem, aby mi ju zjedli.
ale ľudia sú rôzni a niektorí majú (pre mňa) podivné hodnoty a vnímania rôzností.
ja nechapem co sa odohrava v hlave cloveku ktory sa toto spyta, zalozi diskusiu/forum a potom si to cita, co z toho ma? nejake uspokojenie vnutorne? ci fyzicke nebodaj?
podla mna su to dost osobne veci...
po prve, neprezradzaj moje civilne meno !!!! volam sa emanuel ked uz ..
po druhe, preco myslis ? (( to ty si mala teraz narodeniny, nie ja
Áno, intímnosti patria tým, ktorí ich prežívajú. Ale neviem, prečo by sa človek nemohol rozhodnúť, že sa s nimi podelí s ostatnými, ak má chuť sa o tom porozprávať.
A keď posledným odstavcom reaguješ na mňa, tak áno, asi máme iné hodnoty.