Prvý sex s človekom, ktorý vás len fyzicky priťahuje a nemáte s ním žiaden vzťah
mňa by len zaujímalo, či to niekto takto "spáchal" a či ste to potom neskôr ľutovali, či to bolo pod vplyvom alkoholu alebo to bolo uvážené a za triezva
spáchala, trochu som ľutovala (teda vtedy nie, ale teraz to trošičičku ľutujem, lebo predsa len..ale asi predsa len som to dobre urobila ) ..a bolo za triezva
Poznali sme sa už dosť dlho, no nikdy sme spolu nechodili. Nebolo to však úplne spontánne, veľmi dobre som si niečo také premyslela. Samozrejme, bolo to za triezva. Neľutovala som to vtedy, neľutujem to teraz a ani si neviem predstaviť, že by som niekedy mala. Bolo to super presne také, aké to bolo a som fakt rada, že to bolo zrovna s ním.
spáchal veru spáchal..predtým som si myslel, že prvý raz len z lásky...ale je to len kec podľa mňa...a vôbec ma to nemrzí...a zatiaľ prevláda sex+alko nad sex+triezvo
ach bože zase to slovo vzťah..ale nebudem to tu teraz riešiť lebo admin mi to vymaže
No a prečo iné by som mala mať akože sex preto že sa mi páči jeho voňavka a čítame rovnaké knihy. Alebo vie spraviť dobrú sviečkovú na smotane. Dôvod je len jeden vždy ,to si len ludia vymysleli také pekné slovné pmenovania :láska, súzvuk dvoch duší a iné.. , tým zakrývaju len obyčajný primitívny pud .
Stalo sa mi to,nečakal som to vtedy,vôbec som na to ani nemyslel ale tak nejak to prišlo samo a vyzeralo to úplne ako v nejakom filme Či som toho ľutoval ? Asi nie,bol to nový zážitok,mám na čo spomínať ale nikdy som si nemyslel,že bude pre mňa také ťažké to brať "len tak",ako sa má brať sex na jednu noc
V prvom príapde ma ten dotyčný vôbec nepriťahoval fyzicky (vysoký, vychrtlý, ušatý, pehavý, Soňa nesmej sa ) ale mal bohovskú charizmu a bol drzý ako opica. Bola som sťatá ako kanadský drevorubač a urobila som to. Tento prípad ľutujem, lebo za triezveho stavu by sa to nestalo.
A v druhom prípade som bola triezva a chcela som to. A ma takú fajnú ric. Soňa nesmej sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale na birdzi sa to dako moc preziva o__O
Trochu aj ľutujem, ale čo už...vysrať na to
2. nie
3. aj aj
ale urcite som strasne uvazil, ze ci do toho ist
true story.
fuck, asi som to mala dať do blogu
No a prečo iné by som mala mať akože sex preto že sa mi páči jeho voňavka a čítame rovnaké knihy. Alebo vie spraviť dobrú sviečkovú na smotane. Dôvod je len jeden vždy ,to si len ludia vymysleli také pekné slovné pmenovania :láska, súzvuk dvoch duší a iné.. , tým zakrývaju len obyčajný primitívny pud .
V prvom príapde ma ten dotyčný vôbec nepriťahoval fyzicky (vysoký, vychrtlý, ušatý, pehavý, Soňa nesmej sa ) ale mal bohovskú charizmu a bol drzý ako opica. Bola som sťatá ako kanadský drevorubač a urobila som to. Tento prípad ľutujem, lebo za triezveho stavu by sa to nestalo.
A v druhom prípade som bola triezva a chcela som to. A ma takú fajnú ric. Soňa nesmej sa