Mala som s priateľom prvý sex a...viem že sa proste prvý krát dievča "neurobí" ale on ma ani "neprebil" Necítila som ten tlak a ani som nekrvácala. A tak sa bojím že ako to urobiť. Čo ak mi nikdy tú blanu neprepichne ? Stalo sa to aj niekomu inému ?
a všimla si si pri tom sexe, žeby si mala vo vagíne niečo, čo tam zvyčajne nebýva? pretože pokiaľ áno, tak ťa pravdepodobne prebíjať netrebalo, prípadne to len cítiť nebolo.
(toto si nevšímaj, len sa tak nesúvisiaco posmejem )
@spacebound možno si ani blanu nemala, čotyvieš, nie každá žena ju má, nie každú to bolí ak ju má, a nie každá krváca, bez ohľadu na to či ju to bolí, ak ju má.
neurobí? ja som počas aktivít spojených s prvým sexom mala jeden z mojich najlepších orgazmov, tie v nasledujúcich týždňoch už boli spojené postkoitálnou depresiou, takže nič moc...
a nepamätám si žiadny tlak (ak nerátame, že sa niečo musí roztiahnuť) a nešla ani žiadna krv
mám taký zvláštny pocit, keď na to teraz spomínam, lebo to bolo skoro takto pred rokom
lol ty si inak pomylena po prve krvacat nemusis a po druhe what the fuck, aky tlak? teba asi tlacil mozog v hlave, tak si si ho dala vyoperovat ty asi nemas strop DDD alebo to aspon nevis
takéto slovné trendy zaviedli ľudia a fóra na internete, každým dňom sa dostavajúc do povedomia hláv nás všetkých. Áno je to vtipné ale nebudem to vyčítať polovica z vás "Zabila" ďalší sú "swageri" a podobne.
(Rofl) síce nič neviem o sexe ale viem čo je panenska blana a učime sa to na biologi takže mi nikto nemôže povedat ze som decko a že ked budem velka to pochopim ...... A tak je mnoho vysvetleni 1. Pychal ťa cez ritny otvor 2. Možno nemaš panensku blanu ( neber to zle nebola by si jednina bez panenskej blany i ked si nemusela mat sex ) 3. Nemusi to výsť na prvý krát ........................
Bývalá bola panna ale z jazdenia na koni mala blanu poškodenú a keď som ju išiel prvý krát "prebíjať" tak len minimum krvi šlo, lebo tam bol asi ešte kúsok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
neviem prečo by si mala krvácat, no celkovo to pôsobí ako fake
(toto si nevšímaj, len sa tak nesúvisiaco posmejem )
a nepamätám si žiadny tlak (ak nerátame, že sa niečo musí roztiahnuť) a nešla ani žiadna krv
mám taký zvláštny pocit, keď na to teraz spomínam, lebo to bolo skoro takto pred rokom
@narazuvzdornaa prsene na to m myslel =D toto sú pojmy roku 2012 =D
Nieje pravidlom, že musíš krvácať. Len toľko.
Doktor: Ste ešte panna?
Ja: Neviem, asi nie
Par kamaratok tiez mi to potvrdili, ze ich po prve nebolo vobec o krvi a bolesti.
Ze ani necitili, ze by sa im nieco "prebijalo" a pritom penisak ich precistil jak kominar komin