@unwritten hej čerstvý rozchod... ani nie týždeň... ale čo už, aj to sa stáva, aj som naštvaná, ale bol to debil... keby som mala možnosť prežiť to znova, tak sa nikdy nedáme dokopy, ale stalo sa... život ide ďalej... zostávam forever alone again
ježiš...vôbec si na tu noc nespomínam iba viem že som raz nastúpila do auta k nejakým chalanom keď som išla do psieho útulku ošetrovať choré šteniatka...auto sa zrazu na opustenej ceste pokazilo a bola nám zima tak sme sa vyzliekli a ,,telo na telo" sme sa snažili zohriať...bolo nás tam 12 takže sme sa zahriali veľmi rýchlo, no a potom...ma jednoducho ,,vybúchali ako bubom"....a keď sme skončili auto sa zrazu samé opravilo a odviezli ma na miesto...keď som vystupovala, tak som sa ešte posledný raz obzrela na všetkých 11 a sledovala ako sa ich auto vznieslo do vzduchu a odletelo s nimi a nich domovskú planétu ....každý večer na nich myslím ......srsly? nejebe ti tak náhodou?
Datum fakt neviem. Viem ze bola streda mesiac jun a rok 2009 alebo 2010 to si nejsom isty.
Bolo to v Skode 120L na sklopenej spolujazdcovej sedacken auto bolo zaparkovane v malej garazi. Pekna spomienka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
este by som napísal , že kde...ale nič viac..je to moja súkromná vec
Bolo to v Skode 120L na sklopenej spolujazdcovej sedacken auto bolo zaparkovane v malej garazi. Pekna spomienka