Ahojte všetci Mám taký maličky problém som s priaťelom už rokapol a ešte sme spolu nespali a keď sme sa o to pokúšali tak sa nemohol do mňa dostať,neviem či to mám riešiť s gynekologom alebo ja neviem :/ viem budete sa mi asi smiať ,hovoriť že som div
nie je to divné ... akože rok a pol je dosť my sme čakali 10 mesiacov iba a tiež to nešlo zo začiatku a proste chcelo to obrovkú trpezlivosť (hlavne odomna) a aktivitu velku a odlahčenie ... ale nakoniec vždy všetko aj tak ide ...
povedz mu nech sa chlapec nevzdáva nech využije šikovnosť a humor s inteligenciou a nech to proste zvládne a dostane sa tam musí to ísť len ho nenuť na kondom prvý raz prosim ťa, chudák, nerob mu to !
pre puntičkárov, bolo to myslené tak, že pokial mu to chudakovi nejde ani bez, tak z kondomom je odpísaný prvý krát ... uplne vážne a bohužial ... a síce je to velký risk, ale tak existuju alternativy ktore navhadzaju kondom tradičny a nemyslim len HAK ... takže je to nepodstatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale, netrp zbytočne a zájdi za gynekologom, on nájde riešenie.
Ak také bežné ako, kopec času, víno, lubrikant a pod nepomôže tak určite choď.
povedz mu nech sa chlapec nevzdáva nech využije šikovnosť a humor s inteligenciou a nech to proste zvládne a dostane sa tam musí to ísť len ho nenuť na kondom prvý raz prosim ťa, chudák, nerob mu to !
A síce hej
@ssnehulienka
pre puntičkárov, bolo to myslené tak, že pokial mu to chudakovi nejde ani bez, tak z kondomom je odpísaný prvý krát ... uplne vážne a bohužial ... a síce je to velký risk, ale tak existuju alternativy ktore navhadzaju kondom tradičny a nemyslim len HAK ... takže je to nepodstatné
nech si len da gumu pekne
ak to nevyrieši WDčko tak už ani Boh
poriadne sa uvolni, (čiže dlha predohra), masáž alebo lubrikant a nakoniec trpezlivosť