Ako ste ho prežívali? Trápil vás názor partnera na vaše intímne partie? Báli ste sa, že nebudete vedieť, čo robiť? Alebo ste si to naopak užívali a vôbec o ničom nemali pochybnosti?
Naah, nic ma netrapilo, ja som proste chcela spat. Nocne autobusy sa mi nechcelo riesit, tak som si povedala ze show must go on a eventualne sa vyspim.
môj prvý sex sa odohral v decembri na štedrý večer namiesto polnočnej omše na školskom dvore za telocvičnou a spočíval vo vzájomonej masturbácií v absolútnej tme, keďže bola skoro polnoc... takže jediné, čo ma trápilo bolo, aby nám neodmrzli prdele a predky...
Bol to all in all pekny zazitok aj ked si proste pamatam na ten pocit zo stredu ked som pozerala na neho a premyslala...co to kurva je, toto je sex? Toto je fakt ten sex? Co to robime? ale bolo to fajn
no kedže som svoj prvý sex mal s partnerkou tak sme už čo to pred tým vyskúšali a robili, čiže sme sa videli v rôznych uhloch a situáciách čiže hanba alebo niečo také išlo fakt bokom .. a sex sme skúšali viac krát a zo začiatku to proste nešlo buď pretože som bol veľmi nervózny a tým bola situácia príliš ,,uvoľnená,, alebo neboli vhodné podmienky .. ale keď to už raz prišlo a úspešne sme to zdolali po peknom dni romantickom v reštauracii po pizzi a víne (vlastne keď tak nad tým zamýšlam možno preto tú trojkombináciu mám tak rád tak vtedy u mňa spala si pamôtám a mali sme celý byt pre seba a bolo to super .. trošku sme síce boli pripití ale len tak na odvahu .. a odvtedy no, proste kto po prvom sexe nechce ďalší a ďalší tak s ním niečo nie je v poriadku
Mna to prvý krát dosť bolelo ale to sme nemali ani poriadnu predohru ani nic, iba tak, aby sa nepovedalo a prenho to bolo tiež prvý krát, takže obaja dosť mimo zo všetkého ale potom rie ďalšie a ďalšie razy boli lepšie a lepšie a teraz su to krásne chvíle
@antifunebracka sak si vygoogli petting ale to je jedno, jasné že bola normalna honka... šak dvaja chalani ani moc dalsich moznosti nemaju... teda okrem prstovania to vtedy nebolo
ta baba sa mi strasne dlho pacila, bola to dcera nasho telocvikara na strednej. bol som u nich a bal som sa ze som si tam nieco zabudol alebo ze mu to povie a ja neprejdem z telocviku (stale sme behali na cas ako kokoti alebo klikovali a ja som sa hrozne ulieval tak by to ani nebolo podozrive ) inak sex bol taky nervozny ale vcelku fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Takze vam to ani nemoze prezradit
@Dollish tak treba konecne zazit
@salora Veď ale keď je to vzájomné, tak to už neni masturbácia, lež petting, nie?
Jeden Birdzák zvykol hovorievať, že "sex je len pre buzerantov"