no mne sa to fakt páčilo Samozrejme že platí, že Repetitio est mater studiorum a tak s každým pokusom to bolo/je lepšie a lepšie, ale na to že to bolo prvýkrát to bolo super
@7 neviem co to sem napisalo, ja som klikol len na to omylom do hlasovania, kym sa to odosielalo rychlo som to stopol lebo som chcel dat ze to nebolo z lasky a nelutujem, a ono to napisalo sem a nejde mi odoslat hlas, dake divne to je
to este nemusi byt tak zle. Ked som si prvy krat sadol na bicykel tak som hned spadol a rozbil si laket. Bolo to zo zvedavosti a nelutujem toho. Dnes sa na nom prehnam jedna radost. Viem, ze je asi tazko prirovnavat sex s bicyklovanim, ale myslim, ze ista podobnost tam bude.... Len sa treba na veci pozret z inej strany....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
som myslela že keď už bol Talian......ale nič...
Slováci sú najlepší......
to este nemusi byt tak zle. Ked som si prvy krat sadol na bicykel tak som hned spadol a rozbil si laket. Bolo to zo zvedavosti a nelutujem toho. Dnes sa na nom prehnam jedna radost. Viem, ze je asi tazko prirovnavat sex s bicyklovanim, ale myslim, ze ista podobnost tam bude.... Len sa treba na veci pozret z inej strany....