Uf... Tak pisem sa to v kazdom slepacom casaku,je o tom milion stranok na internete... napr. google.... a ty to sem smaris?? ..mozno si sex nemala.. ale tolko reci sa o tom vedie.. nenahovoris mi ze to myslis vazne... .. naadych.. vyyydych ...
posledne dve otazky spolu suvisia... boliet a krvacat budes pri pretrhnuti panenskej blany... takze ak si ju pretrhnes pred prvym sexom, tak ta to boliet ani krvacat ti to nebude... pretrhnut sa da napriklad pri prstovani, ci uz tebou alebo niekym inym... a je to lepsie si pretrhnut blanu pred ako pocas prveho sexu... mno a inak bolest moze byt sposobena aj nedostatocnym zvlhnutim... takze sa rac riadne vzrusit, predtym ako to do teba vrazi
a ake to je, mno tak to je asi ta blba otazka nadcim sa rozculili ostatny
Zober si knihu ludce telo. tam mas jasne napisane panenska blana? alebo hmm ruzicka a cojaviem ako sa to este vola. je to vstup a ten vstup treba pretrhnut. A ked sa pytas ci to boli ci to krvaca odpved je nemozna. niektore zeny totoizto tu blabnu mozu mat uz prethnutu. raz som o tom cital. takze ak sa pretrhne tak to asi boli ( ja nie som zena) a jasne ze to krvaca vsak to je jasne ako facka. To je ako keby si sa porezala.
Adhuskaforever: ja problem nemam, ale ty asi hej. Nevediet veci co sa ucia tusim ze este v prvom stupni ZS, je pri najmensom dobre trapne. A po druhe takychto otazok je na nete zodpovedanych nekonecne vela a nakoniec aj tu na birdze, tak co tak len poscrollovat koleckom mysi?
Kasko: mas pravdu len jedna vec,,ze nemusi to vzdy krvacat ja som napriklad nekrvacala vobec,,baby zvyknu prehanat a potom sa ostatne toho boja ako cert svatenej vody
Ked to weste napis e13 rocna pubertacka, na to sme uz zvyknuty, ale holka co ma 19 rokov a mala by byt ako tak vyspela ? uci sa to na skolach, a len tak medzi recou staci pouzit google, a tam najdes na svoje otazky milion diskusii a clankov, od normalnych ludi ale aj od odbornikov.
Takze preto by som povedal ze tommyhot od teba ocakaval troska viacej myslenia a menej lenivosti, aby si si to nasla sama. Aj tu sa to uz x krat riesilo, tak staci si pozret diskusie nizsie.
Boze co jej tolko robite zle?? Ja mam 18 a tiez som este s nikym nespala.. a len koli tomu lebo som hanblivejsia,no a?? Ona sa normalne pytala ze co a ako, tak ste jej mali normalne odpovedat.. Chcela len pomoc..a vy takto.. mali by ste sa hanbit.. hovada..
Zuzanav: nepochopila si, na co narazali. Oni sa jej nevysmievaju/nezhadzuju ju preto, ze s nikym nespala. Ale odpoved na hentie otazky vie uz 14r decko a teda ked ma 19, tak by uz taketo veci mohla vediet (teoreticky urcite a prax, ta je uz na nej)
tak to ste jej ale mohli normalne vysvetlit a neobkecavat okolo 2 hodiny same picoviny... tak nevie..no a?? chudera vies ako sa moze citit?? sa uvedomnte..ste jak deti.nie kazdy vie vsetko..poznam taku jednu babu co nevedela pokial som s nou nezacala hovorit ze sa vobec zuby maju umyvat..a nebola postihnuta..len mala divnu vychovu..
Tommyhot:CITUJEM: ja problem nemam, ale ty asi hej. Nevediet veci co sa ucia tusim ze este v prvom stupni ZS, je pri najmensom dobre trapne. A po druhe takychto otazok je na nete zodpovedanych nekonecne vela a nakoniec aj tu na birdze, tak co tak len poscrollovat koleckom mysi? //
zuzanav:fuj...ta tvoja kamaratka,to je mi velmi luto ze nevie ani take zakladne veci...
ale aj ty sa holka snaz pochopit, ze ONI SA JEJ NEVYSMIEVAJU!!!ALE ZEBY MOHLA VIACEJ ROZMYSLAT,VED MA 19!!!A NAPR SPYTAT SA TO AJ KAMOSIEK,NIE NAHODOU?
nie kazdy vie vsetko... ale aspon umyvanie zubov by mohlo byt zname ludom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ake to je, mno tak to je asi ta blba otazka nadcim sa rozculili ostatny
gl
Ked to weste napis e13 rocna pubertacka, na to sme uz zvyknuty, ale holka co ma 19 rokov a mala by byt ako tak vyspela ? uci sa to na skolach, a len tak medzi recou staci pouzit google, a tam najdes na svoje otazky milion diskusii a clankov, od normalnych ludi ale aj od odbornikov.
Takze preto by som povedal ze tommyhot od teba ocakaval troska viacej myslenia a menej lenivosti, aby si si to nasla sama. Aj tu sa to uz x krat riesilo, tak staci si pozret diskusie nizsie.
uci sa to v druhom stupni a nie v prvom!!!!!!
ale aj ty sa holka snaz pochopit, ze ONI SA JEJ NEVYSMIEVAJU!!!ALE ZEBY MOHLA VIACEJ ROZMYSLAT,VED MA 19!!!A NAPR SPYTAT SA TO AJ KAMOSIEK,NIE NAHODOU?
nie kazdy vie vsetko... ale aspon umyvanie zubov by mohlo byt zname ludom