Aj vy ste ten typ, že chcete mať prvý sex s úžasným chalanom, ktorého milujete alebo radšej keď budete ožratý a nič si nepamätať? Ako sa vyvíjal váš prvý sex? Použili ste kondóm alebo bez?
Ja som ten typ, ktoremu je sexualna otazka uplne jedno, hlavne najst niekoho po koho boku prezijem svoj zivot. V 20tich si uvedomujem to, na co ini prichadzaju ovela neskor a sice, ake veci su vo vztahu skutocne dolezite..... lebo raz s niekym zacnete zit a potom uvidite ten ohnostroj ak si nevyberiete toho praveho/ tu pravu..... Jedine po com tuzim je teplo domova a zivot po boku blizkeho cloveka.
A pri prvom sexe som condom nemal bolo to predminule leto a bolo to s kamosom
Aby som teda neodbocil od temy a odpovedal aj na tuto stupidnu otazku ... Boze ludia sa pomaly zacnu k sexu aj modlit ci co ?! Ved to nie je nic svate ..... 90 percent mladych ludi prislo u panictvo pri jednorazovke ......
prvy se je hnus, vsetci robia z toho velke HALO ale podla mna je to najhorsi sex aky moze byt a to z toho dvovodu ze baby, no aspon mna to velmi bolelo, cize som necitila nic ine iba hroznu bolest a vsade bola krv, som rada ze to mam za sebou a ze to uz nikdy nezazijem.
pockal som si na osobu, ktoru milujem bolo to u mna doma... bolo to rychle, pre nu dost bolestive, ale mozem ta uistit, ze to je cim dalej tym lepsie... hlavne pre vas dievcata...
hm, bol s chalanom ktorý bol mojou prvou láskou.obaja sme mali 17 . bolo to krásne. a jasne ochrana bola. neboli sme nezodpovedni.Dodnes sme v kontakte a hoci už spolu nechodíme,myslím že časť tej lásky v oboch z nás zostala.
so ženou - z donútenia, veľa alkoholu = veľa nepamätám, bez kondómu
s chalanom - no, zatiaľ nie. Aspoň v tomto prípade to chcem s niekym koho budem mať fakt rád. Ak by to aj nebolo vzájomne, síce bude bolieť zlomené srdiečko ale menej ako keby to bolo s niekym v podstate neznámym.
moje prvýkrat stálo za nič bo som bola mierne mimo a nebolo to stym pravým ale moje 2 bolo úžasne lebo to bolo sniekym koho lubima sme spolu už wiac než pol roka ale tebe prajem aby ti to wyšlo
Je dobré vedieť, že ešte stále existujú ľudia, ktorí chcú mať prvý sex s niekym výnimočným aj kvoli tomuto je birdz fajn...
a aby som odpovedal na otázku, prvý sex som mal s dievčaťom, ktoré bolo v tej dobe pre mňa výnimočné... Bolo to asi po 3 mesiacoch chodenia, trošku sme mali vypité a naši neboli doma
Nie je na tom nič zlé, si prvý sex trochu uľahčiť s alkoholom, bo nervozita a tak podobne... Ale pozor! s alkoholom nepreháňať, chcete si to predsa pamätať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
prvy sex bol fajn... nasmiali sme sa
A prvy bude uplne nahovno , budes rada ze nebude posledny
tak som teda potom dosť pozadu
ty si príliš popredu, ak už tak
A pri prvom sexe som condom nemal bolo to predminule leto a bolo to s kamosom
Aby som teda neodbocil od temy a odpovedal aj na tuto stupidnu otazku ... Boze ludia sa pomaly zacnu k sexu aj modlit ci co ?! Ved to nie je nic svate ..... 90 percent mladych ludi prislo u panictvo pri jednorazovke ......
s chalanom - no, zatiaľ nie. Aspoň v tomto prípade to chcem s niekym koho budem mať fakt rád. Ak by to aj nebolo vzájomne, síce bude bolieť zlomené srdiečko ale menej ako keby to bolo s niekym v podstate neznámym.
a apropo bez kondómu a triezvy, HAK to istí.
a proste sa toho bojim ze spravim zo seba uplneho kkta najlepsie by bolo asi uplne s neznamou babou aby to nebola az taka hanba
@aguri500
a aby som odpovedal na otázku, prvý sex som mal s dievčaťom, ktoré bolo v tej dobe pre mňa výnimočné... Bolo to asi po 3 mesiacoch chodenia, trošku sme mali vypité a naši neboli doma
Nie je na tom nič zlé, si prvý sex trochu uľahčiť s alkoholom, bo nervozita a tak podobne... Ale pozor! s alkoholom nepreháňať, chcete si to predsa pamätať
ináč ja sa teším len pri tých skusenostiach co tu popisujete ....
ty si co bola pozerat sa na porazku osipanych?
ta aj by som prikyvol, ibaze by si to nemohla opisovat ako jatky..