Skús zapnúť prevodovky v tvojom malom mozočku a skús sa poriadne zamyslieť, či môže, alebo nemôže mať baba sex keď ešte nemá menzes... lebo je to fakt primitívna otázka.
nejako skoro chceš začať so sexom.to je tvoja vec.len aby si potom neostala tehotná..a či môžem mať sex ked ešte nemáš menzes? môžeš ale vela riskuješ.
To ze nemas m, moze byt priznakom aj nevyspelosti (hlavne) tvojho tela to ste sa v skole neučili? Je to logické.. a inak, hodit to do GOOGLE by bola pre mna osobne lepsou alternativou ako sa dostat k odpovedi, ani na to nemas mozog. Nesexuj ešte,dobre ti radim..
Máš 14 rokov. To znamená, že si ešte pod zákonom. Ale kašlať na zákony, tak si väčšina mladých povie. Ale o to tu teraz nejde. Keď nemáš ešte menzes, si:
a) nedostatočne vyspelá
No a po b) neexistuje.
Máš čas. Nechcem ti vtĺkať že až po svadbe a samé pre mňa priam deprimujúce veci. Chcem iba povedať, že neurob niečo, čo by si mohla ľutovať.
na čo ti to vlastne je? O.o choď domkov, urob si úlohy, otrieskaj sa von s kamarátmi o zem. choď domov, najedz sa... vykladaj že chceš sex, potom choď spať, ráno sa najedz choď do školy, potom domov urob si úlohy, choď sa trieskať o zem s kamarátmi... a toto opakuj pokiaľ nebudeš mať nejakých sedemnásť a fakt to budeš chcieť.
pretože ak to urobíš teraz z nejakým dego... v sedemnástich to budeš ľutovať a krútiť hlavou ako Pat a Mat ktorý sa snažia dostať klavír cez komín.
veď ju nechajte tak... možno sa pýtala len tak informatívne no a čo že je zvedavá a chce sa poinformovať a ak by aj chcela myslíte si že ju tu len tak od toho odhovoríte tým že sa jej budete posmievať a nadávať jej? veď nech sa učí na vlastných chybách...len nech potom nefňuká keď jej potom zostane "menšia" pamiatka...ktorej sa už nezbaví
Veľmi podobné ako keď niekto nevie anglicky a chce si čítať anglickú knihu, nie je to nemožné, skôr hlúpe.. Keď ešte nemáš kramy, tak by si nemala ani sexovať, nemyslíš ?
Takto by som to povedala, keď bude tvoje telo dostatočne vyvynuté a pripravené na menštruáciu tak ju aj dostaneš a až potom by som začínala rozmýšľať nad takými vecami, si ešte mladá a je to dôležité rozhodnutie, a nemusí sa to vždy skončiť príjemne ako už bolo spomenuté, ešte nie si pripravená, a to či to bolí záleží na konkrétnej osobe niekoho to bolí viac niekoho menej, tak isto ti môže ísť krv a nemusí, venuj sa iným veciam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1) najprv sa nauč gramatiku
2) počkaj si na mendzes
3) a až potom začni sexovať
4) a nakoniec založ diskusiu o tom,že si asi tehotná a že ťa mama asi zabije...
Veľa šťastia
have your mendzes mended?
nie, nemôžeš mať.
a sorry asi som aj ja debil ale okrem dĺžňov, pár čiarok tam žiadne chyby
nevidím, no diakritiku na nete nerieši mrte ľudí
a) nedostatočne vyspelá
No a po b) neexistuje.
Máš čas. Nechcem ti vtĺkať že až po svadbe a samé pre mňa priam deprimujúce veci. Chcem iba povedať, že neurob niečo, čo by si mohla ľutovať.
pretože ak to urobíš teraz z nejakým dego... v sedemnástich to budeš ľutovať a krútiť hlavou ako Pat a Mat ktorý sa snažia dostať klavír cez komín.
dievčaaaaaaaaaaaaaaa, daj si facku a prestaň premýšľať nad hlúposťami... ešte máš čas
@magorka xDDDD
@upirka113 ani mňa xDDD