rada by som vedela, či odpratávate hovienka po vašich miláčikoch.pretože ja mám veľkeho psa (a on ma aj hento big ale ja ho napoky dávam venčiť do vysokej trávy a kde nikto nechodí, aby som to nemusela zdvíhat...no proste dnes mi vynadal ujo, čo ma mal
no ja mám maleho yorkshirkseho teriera a ja to ponom nezdviham lebo to neni ani exkrement ale velky havinko hmmm čo ja poznám psíčkarov ako niektorx čo má labradorskeho retrievera a bernskeho salasnicka nemeckeho ovčiaka krizeny so sarpejom...oni ako kedy no ale večinou hej a niektory apsolutne ale u nas nikto nikomu nič nehovorí a ja si myslím o tom že ten ujo mál len zlý den alebo ked mu manželka prikazala zdivat hovienka tak to je jeho problem:d ked tam nevidis meskacov kašli na t
mala by si to odpratavat jednoznacne, velke nevelke, to je jedno, furt je to hovno a vacsie je este horsie ja odpratavam po nasom...ked sa vytoto na dvore no...ked sere mimo kdesi, co byva v odlahlych castiach, tam to neriesim...tam by som to nemal ani kde vyhodit, lebo ho nevencim v meste ale mimo civilizacie...a tam je mala sanca, ze by do toho niekto stupal alebo tak a aj tak tam kadia kadejake ine zvery no
ale hej. ale ja by som to zberala, keby ho nechavam niekde na chodniku, alebo kde je velka pravdepodnost, ze sa tam budu hrat deti, ale ja ho nechavam tak odlahlejsie... ze ci je to zle, ked to po nom nezbieram..
Ja ich zbieram ale tuto nedelu neboli take papierove vrecuska, ktore mame na sidlisku asi v troch drziakoch a tak som sa na to raz vykaslala. Ved nebudem to zbierat rukov a tak mi vynadal jeden pan, ze ci to tam ako planujem nechat. Tak ma noto nastvalo, ze som mu povedala, ze to tam necham lebo nie su vrecuska! On mi potom vrecko dal a ja som to dala prec, ale aj tak ma to vyrazne nasralo lebo ja ich fakt na devedesiat percent zbieram! Mozno ked som v lese alebo ked prsi sa na to povzniest ale za normalnych okolnosti to VZDY ODPRACEM! Tak sa ma to dotklo!
Už sa to tu riešilo..ja mám veľké psy a neodpratávam po nich...prečo? Pretože ich chodím venčiť na pole ktoré je naše a tým pádom mi nemá kto čo hovoriť keby sa mi vysrali niekde na ulici tak to odpracem...
Minule si nejaká ženská venčila takú nechutnú čivavu a tá sa jej vysrala do stredu chodníka a veselo si odkráčali preč...to bola sila...ešte že moje psy nejsú také sprosté aby srali na chodník...
ale fuj, komu sa to chce dvíhať však to smrdí a ešte sa toho nedaj bože dotkneš... tak to radšej nechám tam a keďže som škodoradostný, tak ani nemám výčitky, keď do toho niekto skočí
ked si mesto nezabezeci kose a vrecuska tak urcite ne, nebude mat furt zo sebou vrecko aby som odpratal nie z travy hovno. Aj tak moj pes nesere na cesty a na ihriskach mu nedovolujem...
Tak zajedno si myslím, že by sa to odpratávať určite malo a keby som do toho stúpila takk by som majiteľa psa asi najradšej uškrtila, ale zasa ja sama by som nikdy nezbierala hovienka slušne povedané ani do sáčku alebo čoho FÚÚJ nehovorísa tomu vodu káźe víno pije ??
Tak keďže s mojím psom chodím na lúku k potoku tak v tom nevidím žiaden zmysel Ale minule keď som šla zo školy domov, šli takí cigáni s vlčiakom, ktorý si len tak pobhoval kade ccel, a začal srať uprostred chodníka... oni sa len na nehoo pozreli, zasmiali a kráčali ďalej ako za toto by som vraždila...
v našom meste som ešte nevidela niekoho behať s igelitkou Psa nemám.. ale aj ekby mam tak to nerobím (A) pokiaĽ by sa nevykadil na chodník.. :-S hej ale to by som s nim na luku chodila...
mam podobny problem- minule sa moj pes vysral zasa na ,,najvhodnejsom " mieste pri tetke ktora prave upratovala na druhej strane pred svojim vchodom. a hovori mi : a sacok mate kde?ja ze nemam a potom som zvysenym tonom dodala ze hadzat hovna do normalneho kosa je zakazane, ze zbierat hovna budem az ked mesto da nejake kose
viem ze som sa s nou nemala hadat, ale nasrala ma uz len preto ze ju trhlo ked moj pes dosral a isli sme dalej akokeby si myslela ze cche na nu zautocit, pri tom nas pred tym videla, tak sa nemala co trhat
mam velkeho psa. doteraz ma ani len nenapadlo zbierat hovno po svojom psovi, lebo jednak platime dane, sme buzerovani policiou ked je pes volne pusteny, nemame v nasom meste ani utulok a to sa nan uz zbierju penize zo 6 rokov-
teraz som si precitala cosi o pich exkremetoch- su nebezpecne ak su v nich nejake skrkavky- co sa stava u neodcervenych psov- takze pes ktory ma starostliveho pana, ma psa ktory svojim hovnom neohrozuje zdravie inych
pytam sa preco nasmu mestu nevadi ze tu seru volne zijuci psi, ktori nemaju pana, hladuju, prenasleduju ludi, casto su pri inych psoch agresivne, a celkovo su nebezpecnejsie lebo nemaju majitela ktory by ich ovladal- preco toto nevadi nasmu primatorovi?
hovna asi zacnem zbierat lebo uz mi je trapne nechat taku kopku - na druhu stranu je mi aj trapne nosit to kilometer kym najdem nejaky kos a ci je to vobec dovolene hazdat tam
ked uz nechcu dat specialne kosi pre psov nech daju aspon take mini kose normalne, pretoze tie chybaju aj pre ten iny bordel co je pre prirodu a ludi ovela neprirodzenejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Minule si nejaká ženská venčila takú nechutnú čivavu a tá sa jej vysrala do stredu chodníka a veselo si odkráčali preč...to bola sila...ešte že moje psy nejsú také sprosté aby srali na chodník...
ale je to hnojivo pody tak podla mna na travniku nechavat
aj ked v tom nevidim ziadny zmysel
jeden travnik pri mojom dome je cely zahovneny a niekedy aj chodniky. Takych "panov" co to neodpratavaju by som prinutil vsetky exkrementy zozrat.
Ja psov v byte nechovám a chodím s nimi na prechádzky každý deň
viem ze som sa s nou nemala hadat, ale nasrala ma uz len preto ze ju trhlo ked moj pes dosral a isli sme dalej akokeby si myslela ze cche na nu zautocit, pri tom nas pred tym videla, tak sa nemala co trhat
mam velkeho psa. doteraz ma ani len nenapadlo zbierat hovno po svojom psovi, lebo jednak platime dane, sme buzerovani policiou ked je pes volne pusteny, nemame v nasom meste ani utulok a to sa nan uz zbierju penize zo 6 rokov-
teraz som si precitala cosi o pich exkremetoch- su nebezpecne ak su v nich nejake skrkavky- co sa stava u neodcervenych psov- takze pes ktory ma starostliveho pana, ma psa ktory svojim hovnom neohrozuje zdravie inych
pytam sa preco nasmu mestu nevadi ze tu seru volne zijuci psi, ktori nemaju pana, hladuju, prenasleduju ludi, casto su pri inych psoch agresivne, a celkovo su nebezpecnejsie lebo nemaju majitela ktory by ich ovladal- preco toto nevadi nasmu primatorovi?
hovna asi zacnem zbierat lebo uz mi je trapne nechat taku kopku - na druhu stranu je mi aj trapne nosit to kilometer kym najdem nejaky kos a ci je to vobec dovolene hazdat tam
ked uz nechcu dat specialne kosi pre psov nech daju aspon take mini kose normalne, pretoze tie chybaju aj pre ten iny bordel co je pre prirodu a ludi ovela neprirodzenejsie