Ak si dobre pamätám je to individuálne.....a ja som ešte aj s výmenným lístkom musel platiť u psychiatra založenie karty a dáke kokotiny okolo 20€ dokopy ale u psychológa som si nie istý, opýtaj sa obvodnej však nemusíš vravieť dôvod atď proste sa informuj...
Jasné to chápem však som si prežil to isté...ale poviem ti takto mne to nepomohlo ... Ale tak každý sme iný ..ale vravím normálne tam choj a opýtaj sa ... ono v tejto dobe je to úplne normálne by si sa čudovala koľko ľudí chodí k psychológom alebo ma napadla ešte jedna možnosť... ak máš možnosť tam zavolať tak zavolaj to by mohlo byť pre teba ľahšie
Ak by si nakoniec nabrala odvahu ísť k tej obvodnej, tak jej stačí povedať, že by si chcela navštíviť psychologičku a ona by ti mala dať odporučenie bez ďalších otázok.. + ti môže rovno niekoho odporučiť/dať ti na niekoho číslo ale tak či tak si nakoniec ty budeš musieť dohodnúť termín
ak nemáš lístok tak myslím že to musíš platiť sama ... k obvodnej len zabehneš, povieš že chceš ísť k psychologovi a dá ti lístok a máš to zadarmo.
inak existuje aj internetová pschologická poradňa. to si ale musíš platiť sama ale je to lacnejšie ako keby si máš platiť sedenie u psychologa v ordinácii...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
inak existuje aj internetová pschologická poradňa. to si ale musíš platiť sama ale je to lacnejšie ako keby si máš platiť sedenie u psychologa v ordinácii...