Kardiologicka mi nakazala aby som zasiel k psychiatrovi na psychiatricky posudok ci som v pohode. Kedze ona si mysli ze zrychleny pulz mavam zo psychiky. Chcem sa ale spytat ako prebieha psychiatricky posudok u psychiatra ? Dakujem
@midnight No ja som sa obával či tam neprídu na rad aj nejake specialne vysetrenie ako co ti daju na hlavu taku somarinu co ti snima mozog, alebo magneticka rezonancia ( z toho by som mal veru strach kedze mam klaustrofobiu)
@henry25 magnetická rezonancia určite nie.
a "tá somarina čo ti sníma mozog", tej sa hovorí elektro-encefalogram (EEG), a neviem prečo by ti mala akokoľvek spustiť klaustrofóbiu, veď je to v podstate len čiapka
@midnight Ja som tu klaustrofobiu myslel na tu magneticku rezonanciu
(alebo magneticka rezonancia z toho by som mal veru strach kedze mam klaustrofobiu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a "tá somarina čo ti sníma mozog", tej sa hovorí elektro-encefalogram (EEG), a neviem prečo by ti mala akokoľvek spustiť klaustrofóbiu, veď je to v podstate len čiapka
(alebo magneticka rezonancia z toho by som mal veru strach kedze mam klaustrofobiu)