Má niekto podobný problém, že keď mu má prísť napr. email ktorý sa týka veci, ktorá ho stresuje tak ho nechce otvoriť?
(napr. mne má odpísať vedúci práce a zo strachu sa bojím pozrieť na mail už štvrtý deň)
áno, bežne sa to stáva ľuďom, keď majú dostať výsledky zo skúšky, alebo keď im má zavolať ich blízky, že šťastne docestoval a neozýva sa, alebo keď sa majú pozrieť na tehotenský test....je úplne bežné, že každého niečo stresuje a snaží sa to čo najviac oddialiť. ak je to v normále, tak to nie je nič na psychiatriu, lebo inak by sme tam boli všetci
ked dali spolužiaci do skupiny na FB, že sú v AIS-e výsledky z matiky, tiež som to radšej nechcela otvoriť ale potom som otvorila a bola som rada, že len tak tak
@19martina19 Anuluj zo svojej mysle bujné predstavy a postav sa pravde čelom. Čím skôr, tým lepšie. Konštrukty, ktoré si vytváraš sú len predstavou, ktorá sa môže aj nemusí vymykať skutočnosti, výsledok je už aj tak pravdepodobne daný. Stagnácia plodí rozklad v čomkoľvek, hýb sa. Autodeštrukcia je zlá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
E-mail ti totiž nemá ako ublížiť.
Ale to sa mi stáva pri príliš veľa veciach týkajúcich sa medziľudského kontaktu. :ehm: