neviete kde sa v brne da ist na punkovy alebo metalovy koncert? som tu uz 3tyzden a nudim sa tu lebo som tu sam a isiel by som na nejaky koncert keby bol ...
cez leto sa toho veľa nedeje, čo sa koncertov týka, hoci nejaké malé miestne kapely hrávajú. začni chodiť do krčiem, pozoznamuj sa s ľuďmi, radi ti povedia. začni chodiť do Paterlordu na Jana Uhra (alebo si nájdi program tej krčmy na nete, možno sa niečo deje)
fakt je, že najviac sa vždy dozvieš od ľudí, často sú tu malé koncerty takým spôsobom, že sa šíria šuškandou.
ale ak sa nudíš, tak z toho, čo sa momentálne deje, ti môžem odporučiť bienále grafického dizajnu v moravskej galérii alebo měsíc autorského čtení v Huse na provázku.
nehovorím, že sa tam budeš extra zabávať ako na koncerte, ale aspoň nebudeš sedieť doma na riti. a autorské čítanie je fakt super (a zadarmo ).odporúčam ísť na Grocha, Taragela, dneska rozhodne na Pallu, ktorého bude hudobne doprevádzať Tomáš Vtípil (noiseový umelec, punkový a bluesový a krčmový hudobník), na Goldflama (tam treba ísť skôr, to je tu taká hviezda, že sa tam väčšinou človek ani nezmestí ) a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
fakt je, že najviac sa vždy dozvieš od ľudí, často sú tu malé koncerty takým spôsobom, že sa šíria šuškandou.
» www.autorskecteni.cz/2012/cz/program...
» www.moravska-galerie.cz/bienale-brno/...
nehovorím, že sa tam budeš extra zabávať ako na koncerte, ale aspoň nebudeš sedieť doma na riti. a autorské čítanie je fakt super (a zadarmo ).odporúčam ísť na Grocha, Taragela, dneska rozhodne na Pallu, ktorého bude hudobne doprevádzať Tomáš Vtípil (noiseový umelec, punkový a bluesový a krčmový hudobník), na Goldflama (tam treba ísť skôr, to je tu taká hviezda, že sa tam väčšinou človek ani nezmestí ) a tak.