@nerwous15 to urcite nie tu osobu, ktora by mohla byt sputana som dnes rano videla a puta neviem najst uz dost dlho, takze nehrozi ze by bol niekto v skrini zhnity
Máme pár takýchto erotických pomôcok a aj ich využívame... Najskôr som bola proti ale, nakoniec som ustúpila a neľutujem,moja láska to všetko vie veľmi dobre používať... Náš sex je úplne vynikajúci... priam sex s takýmito hračkami a s ním zbožňujem...
ale nedokážem pochopiť, načo sú mladým ľuďom, ktorí sa milujú, takéto veci. príde mi to nechutné a umelé, plastové a falošné. veď je to o tele a duši aby splynuli v jedno. či som to zle pochopila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
že to ty zrovna píšeš(ach), ty ktorý sa nie zrovna slušne vyjadroval na moje komenty ......filip
a nemam ich momentalne na koho pouzit
to máš pravdu, nedá ...
ešte si si dal aj biblicke meno....
Kain bol bratovrah, lebo zabil svojho brata Ábela...
zrejme to odráža obraz tvojej dúše , že som si to skvôr neuvedomil
filip
tvoje vyjadrenia maju hodnotu análneho otvoru, vidno to počas tvojho krátkeho učinkovania na birdzi, máme sa na čo tešiť ......filip
@alpanu bič? nice
@nietimekki
si moj clovek momooo
ach, ženy, čo ja pre vás nespravím...
ale nedokážem pochopiť, načo sú mladým ľuďom, ktorí sa milujú, takéto veci. príde mi to nechutné a umelé, plastové a falošné. veď je to o tele a duši aby splynuli v jedno. či som to zle pochopila?