Potrebujem taku malu radu. Mozno ma pobozka onedlho jeden chalan ...nechcem aby sa porezal na mojom strojceku ....niektore casti su trochu ostre ...da sa to niecim prelepit aby to tam spolahlivo drzalo??
ja strojcek nemem. Takze neviem co a ako. Ale nemusite sa boskavat busa k puse a jazyk k jazyku nie? Staci len jazyk k jazyku. teda ako psik. Budete mozno viac opslintany ale postaci nie?
neboj ja som mala strojcek a nikdy nebol problem. prilepit no neviem ako lebo ked mas fixny tak by tam uz mal drzat dost kvalitne, to strhnes len nasilim... neboj nic
Raz som sa z jednou bozkával čo mala strojček, ale bol som tak opitý že si pamätám na jej plochej hrudi iba zavesené okuliare. (kua ani neviem kde to bolo slight_smile:
aj ja mam strojcek a mam z toho depky ale 88% muzov povedalo ze baby so strojcekom su vasnivejsie a ze sa s nimi lepsie bozkava tak neries nechaj to tak...mozno sa mu to bude ovela viac pacit ako keby si ho nemala
po druhe: naozaj ti teta zubarka da ten vosk a tym si mozes zakryt tie ostre casti, aby nikoho neporezali. inak ho mozes aj bezne mat nakehneny v ustach. ale nie moc, aby si dotycny nemusel potom vyberat kusy vosku z ust... odlepit ani odtrhnut by sa ti nemalo nic, neboj. fixny lepia cementom, a ten lepi dost
btw so strojcekom sa bozkavat je vzdy haluzz. tiez som sa bala, ale bolo to v pohode. a mam s tym ovela viac skusenosti, ako bez neho. ze by sa to chalanom lubilo?
presne....pred tym ako som strojcek nemala,som sa menej bozkavala,menej som sa bavila s chalanmi...a teraz ked ho mam(za mesiac mi ho daju dole) som ziskaala ovela viacej skusenosti ,nasla som si chalana......aaa.....nevadi mi..som celkom happy,sak budem mat rovne zuby!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
po prve: je to strojcek a nie rovnatka.
po druhe: naozaj ti teta zubarka da ten vosk a tym si mozes zakryt tie ostre casti, aby nikoho neporezali. inak ho mozes aj bezne mat nakehneny v ustach. ale nie moc, aby si dotycny nemusel potom vyberat kusy vosku z ust... odlepit ani odtrhnut by sa ti nemalo nic, neboj. fixny lepia cementom, a ten lepi dost
btw so strojcekom sa bozkavat je vzdy haluzz. tiez som sa bala, ale bolo to v pohode. a mam s tym ovela viac skusenosti, ako bez neho. ze by sa to chalanom lubilo?