Zdravím potreboval by som poradiť kde by sa daly zohnať taketo tlmiče (2x oko tlmič bez vonkajšieho usadenia pružiny) ? ... obrazok na linku nižsie. dakujem za rady » plus.google.com/114095001944107...
Chcem to použiť na buginu viem že zrekonštruovať buginu nieje len tak jak sa zda viem čo to obnaša .. a tak si pomaly zhanam nato veci a zacal som prave tlmičami lebo ked chcem spojiť napravu a ram tlmičom tak mi najprv treba ten tlmič aby som podla neho vyrobil usadenie .. viem ake my treba tlmiče len nemohol som ich nikde najsť a naštasie neviem ani odorny nazou ešte som to až tak neštudoval .. ked si sa už stretol zo staubou buginy alebo aspon maš stim skusenosti tak kazda dobra rada pomoze zatial dik
@rici135 Chcem to použiť na buginu viem že zrekonštruovať buginu nieje len tak jak sa zda viem čo to obnaša .. a tak si pomaly zhanam nato veci a zacal som prave tlmičami lebo ked chcem spojiť napravu a ram tlmičom tak mi najprv treba ten tlmič aby som podla neho vyrobil usadenie .. viem ake my treba tlmiče len nemohol som ich nikde najsť a naštasie neviem ani odorny nazou ešte som to až tak neštudoval .. ked si sa už stretol zo staubou buginy alebo aspon maš stim skusenosti tak kazda dobra rada pomoze zatial dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
re-offroad" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.maxmoto.sk">» www.maxmoto.sk/index.php/shop/...