hm...mopzno je to trapne sa pytat,ale predsa...kedy presne su plodne dni a ako sa to vsetko rata?...asi by som to mala vediet,ale v skole sa o tom nehovrilo a doma...heh no proste...poradite?...dakujem
noo najcastejsie sa sexuje tesne pred kramami alebo tesne po nich pretoze prave priblizne v strede ked ich nemas by si mala ovulovat...asi tatk nejak by to malo byt .-D
Podla mna Sandra napisala blbost. Pokial viem ja tak by sa praveze nemalo sexovat 5 dni pred a 2 dni po kramoch. Ak neveris tak si to vypocitaj: spermie vydrzia 3 dni pri najlepsich podmienkach, vajicko je plodne asi tak 2 dni a ked uz nie je plodne zacinaju kramy. Ale doteraz som nezistil ze preco aj tie 2 dni po tom (tieto informacie mam z netu, ak sa ti nepacia tak www.google.sk)
No co ja viem, tak plodne dni su 14ty az 17ty den (v priemere pri pravidelnom cykle). Vajicko sa z vajecniku uvolnuje TUSIM 10ty den po kramoch a po 7mich dnoch dorazi do maternice, tam neviem ako dlho vydrzi "aktivne", mozno este den, dva. A je to tak, ze je najlepsie sexovat hned po kramoch, alebo tesne pred nimi, proste nechat ten stredny tyzden volny.
mne sa zda ze par dni pred kramamy sa da sexovat,ale asi len 1-2...pri pravidelnom cykle...po kramoch sa da sexovat asi kolko 1 tyzden? a potom??ved cyklus ma (ten pravidelny) 28 dni takze par zostava niekde....ako chcem to vediet nielen kvoli sexu ale aj tak...zide sa to rpedsa nie
ech no dobre akoze tommyhot chapem ze kramy nie su prijemna vec ale zas povedat ze je to hnus je uz predsa len sproste ked budes mat dlhsie babu dojde ti o com hovorim. budes s tym zit aj ty aby si vedel
a za dalsie jasne ze baba citi kedy ma dostat kramy a kedy asi este chvilu pockaju takze sa nemusis ´toho´ bat..
inak s tymi plodnymi dnami presne tak, pred kramami a po kramoch je to pohoda tak tri styri dni pred a po, v strede cyklu by som to na kaskadera nerobila aj ked sice lol
ale zas druha vec spoiehat sa na plodne a neplodne dni ak nemas pravidelny cyklus by som neskusala
a inak kebysi to chcela vediet tak strasne uplne presne kedy mas a kedy nie tak je na to nejaky vypocet ale to by si sa musela spytat gynekologa lebo tam s meria vaginalna teplota a taketo podobne kraviny takze tolko moj nazor k tomu
no na to je myslim takee onee a ked na to kvapnes slinu alebo moc alebo neviem co tak ti ukaze, ze ci je akurat vhodne obdobie, alebo by si radsej nemala experimentoovat
Zdravim Tommyhot. Na birdz som sa zaregistrovala iba, aby som ti mohla odpovedat.
Tak tebe je zo zien na grc? Tak citaj. Ja by som mohla tiez povedat, ze mne je na grc z toho, co z vas chlapov vychadza pri kazdom sexe. Vam to tam "hnije" stale. Taky hnus. A potom to nazyvate "muzske potreby". Ano, potreba dostat ten hnus von. Najlepsie do zeny. Ved preco nie? Len aby nemenstruovala. "Ved, to je nechutne."
Asi si este nemal ziadnu sexualnu partnerku, tak by si nemal tie gule takto sa vyjadrovat. To nie je len nedostatok tolerancie k zenam, to je ignoracia zivota samotneho. Pozdravujem. A prajem ti, aby ti to tam "hnilo" cely zivot.
... Len ma prekvapuje, ze tieto poznamky este dostatocne neiritovali ziadnu zenu od roku 2007, aby odpovedala. Malokedy odpisujem na fora, ale toto je sila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mne sa zda ze par dni pred kramamy sa da sexovat,ale asi len 1-2...pri pravidelnom cykle...po kramoch sa da sexovat asi kolko 1 tyzden? a potom??ved cyklus ma (ten pravidelny) 28 dni takze par zostava niekde....ako chcem to vediet nielen kvoli sexu ale aj tak...zide sa to rpedsa nie
Tak snad to ta baba citi par hodin predtym
a za dalsie jasne ze baba citi kedy ma dostat kramy a kedy asi este chvilu pockaju takze sa nemusis ´toho´ bat..
inak s tymi plodnymi dnami presne tak, pred kramami a po kramoch je to pohoda tak tri styri dni pred a po, v strede cyklu by som to na kaskadera nerobila aj ked sice lol
ale zas druha vec spoiehat sa na plodne a neplodne dni ak nemas pravidelny cyklus by som neskusala
a inak kebysi to chcela vediet tak strasne uplne presne kedy mas a kedy nie tak je na to nejaky vypocet ale to by si sa musela spytat gynekologa lebo tam s meria vaginalna teplota a taketo podobne kraviny takze tolko moj nazor k tomu
Tak tebe je zo zien na grc? Tak citaj. Ja by som mohla tiez povedat, ze mne je na grc z toho, co z vas chlapov vychadza pri kazdom sexe. Vam to tam "hnije" stale. Taky hnus. A potom to nazyvate "muzske potreby". Ano, potreba dostat ten hnus von. Najlepsie do zeny. Ved preco nie? Len aby nemenstruovala. "Ved, to je nechutne."
Asi si este nemal ziadnu sexualnu partnerku, tak by si nemal tie gule takto sa vyjadrovat. To nie je len nedostatok tolerancie k zenam, to je ignoracia zivota samotneho. Pozdravujem. A prajem ti, aby ti to tam "hnilo" cely zivot.
... Len ma prekvapuje, ze tieto poznamky este dostatocne neiritovali ziadnu zenu od roku 2007, aby odpovedala. Malokedy odpisujem na fora, ale toto je sila.