mam takého kamaráta a sním som sa vyspala on má 18 . 14teho to uz bude mesiac co som s nim nespala a mam dakedy takú chut na neho ale on neprejavuje zaujem >.> má dakto nejaké rady ako by som ho pritiaha ? xD
@siimii tak kebyže si normálna, tak sa asi nevyspíš s kamarátom a potom ťa ešte bude trápiť že svoj kár nechce znovu pichnúť do Teba nečudujem sa mu že nechce, myslím že aj ten prvý krát už oľutoval lebo aj on zistil že si kurva
..po prečítaní otázky som zamrzla...na dobre dlhú dobu...niežeby som odpovedať nevedela...ale myslím, že takéto otázky sem nepatria. Na to by si sa mala opýtať nejakej kamarátky, ktorú poznáš a nie tuto...verejne...no už sa zamotávam...asi začínam odmŕzať...fakt sa mi rozum pozastavuje dakedy, keď sem prídem...
ako sorry ale toto je moc !!! ... aby 15 ročné decko rozoberalo na verejnom fóre či má spať s tým a s tým ... a ako sa ho to má spýtať ... fakt smutné a nechutné ...
@siimii akoze sorry ale jebe ti? ved maas kua 14 rokov... to by si sa mala este hrat s vlaacikmi a baabikami... a nie trtkat s 18 rocnyymi buznami...jahjh...taato doba.....
Ja mam mozno uplne s cesty ale neva... Udaj ho Mas 14nasť on 18nasť za svoje činy už musí zodpovedať žial. A možno prave preto ťa nechce, mne by sa za to ze si len zatrtkám osobne do basy isť nechcelo. A určite sa najdu aj ine baby na sex ked tak kukam na tvoj vek ze v 14tich mat takuto neuctu k sebe ze len vrzať a nič viac klobuk dole. Teda ak si to teda nemyslela tak ze ste len na posteli ležali a spali vedla seba
v duchu prosim, aby sa mi to len snivalo.......resp aby som sa s niecim takym nestretol osobne (zoci voci) lebo ma asi od smiechu a placu zaroven asi roztrnhne
Dievca, chod chod sa za mamkou a ockom tiez pochvalit, budu na teba pysny .....a co ja viem, mozno sa aj mylim, mozno ti aj poradia, ked ta tak vychovali
dakujem zato ze ma voáte kurvou ale mám spatnú správu vy pridrbany kkti kurva a slapka je vtedy ked jej za to platia tak sa stym vyrovnajte preboha a aby ste vedeli .... toto nieje fórum o mne >.> ale kamarátka ho napísala ! a komu sa nelúbi nech sa ani neobtazuje komentovat
@siimii ty si naozaj myslíš, že teraz ti niekto uverí, že "to kamarátka písala"? Aspoň dokazuješ, že máš naozaj tých 14...
No. Šľapka alebo štetka, alebo prostitútka - to je pre mňa tá, ktorá sa predáva. Ty si kurva. Spoj si to so slovom kurviť sa. Tie sú pre mňa také isté, ako štetky, ale klesli snáď ešte hlbšie, keď si za to, že niekomu urobia zo seba madrac, nenechajú ani zaplatiť xD
Prečo si si nevypýtala? Keď už v štrnástich nemáš problém ísť s "kamarátom"?
Preboha, keď si ja predstavím svoj prvý sex, ktorý bol z lásky, s chalanom som chodila skoro dva roky....a dnes sa 14tky rozdávajú bárskde...
A ten 18 ročný kamarát...on je čo, slepý? Alebo pedofil?
Ešte sa nezabudni pochváliť, že ste šli bez gumy, a ty si samozrejme nemyslela ani na tehotenstvo, ani na pohlavné choroby. Tak, ako spal bez problémov s tebou, bude spať a spal aj s inými pred tebou. Prosím ťa, predtým, než sa zase niekým necháš pretiahnuť, urob mu tú láskavosť a choď na odbery krvi a na testy...nech nenakazíš ďalších X-ľudí, s ktorými budeš spať.
Divím sa, kam dnes ten svet speje a k čomu dnešnú mládež vedú rodičia. Podaktoré komenty tvojich rovesníčok tu to dosvedčujú....Aj moje rovesníčky boli podaktoré také. Ale mám taký dojem, že sa to brutálne odvtedy rozšírilo...Týmto len dokazuješ, že k sebe ako ku žene nemáš žiadnu úctu. Ale toto neurobí žena...len kurva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
hej a k veci, z takýchto fór sa mi dvíha žalúdok, no ale veď normálne príď za nim a povedz mu: Po*eb ma
uz ho do teba nevopcha.. zmier sa s tym...
@siimii kup si vibrator, ked si taka nadrzana a nemas nic ine na praci. ... alebo prestan so sprostostami a chod sa radsej ucit.
si zabila...ale sebe poradit nevies
a nemyslíš, že to je trošku blbé. tuto takto verejne písať?
Demence....
ja som to zistil vďaka tvojmu komentu
neteší ma
@siimii nauc sa drzat usta...ked si to tu nahodou precita susedovie Maros a bonzne ta mame, mas popici!
ja len par bodov (a to z jedneho prispevku):
1. 14 rokov
2. "kamarat"...ktory ...
3. forma (smejkovia) a pointu prispevku
4. inteligencia to hodit na verejny web
v duchu prosim, aby sa mi to len snivalo.......resp aby som sa s niecim takym nestretol osobne (zoci voci) lebo ma asi od smiechu a placu zaroven asi roztrnhne
Dievca, chod chod sa za mamkou a ockom tiez pochvalit, budu na teba pysny .....a co ja viem, mozno sa aj mylim, mozno ti aj poradia, ked ta tak vychovali
dakujem zato ze ma voáte kurvou ale mám spatnú správu vy pridrbany kkti kurva a slapka je vtedy ked jej za to platia tak sa stym vyrovnajte preboha a aby ste vedeli .... toto nieje fórum o mne >.> ale kamarátka ho napísala ! a komu sa nelúbi nech sa ani neobtazuje komentovat
Z Lásky ... Rozum
ona je príliš sprostá aby za to tie peniaze pýtala
inak dosť na psychiku táto otázka... by som si niekam zaliezla a ostala tam minimálne mesiac.... a chlapec má asi trošku rozumu keď sa už neozval
No. Šľapka alebo štetka, alebo prostitútka - to je pre mňa tá, ktorá sa predáva. Ty si kurva. Spoj si to so slovom kurviť sa. Tie sú pre mňa také isté, ako štetky, ale klesli snáď ešte hlbšie, keď si za to, že niekomu urobia zo seba madrac, nenechajú ani zaplatiť xD
Prečo si si nevypýtala? Keď už v štrnástich nemáš problém ísť s "kamarátom"?
Preboha, keď si ja predstavím svoj prvý sex, ktorý bol z lásky, s chalanom som chodila skoro dva roky....a dnes sa 14tky rozdávajú bárskde...
A ten 18 ročný kamarát...on je čo, slepý? Alebo pedofil?
Ešte sa nezabudni pochváliť, že ste šli bez gumy, a ty si samozrejme nemyslela ani na tehotenstvo, ani na pohlavné choroby. Tak, ako spal bez problémov s tebou, bude spať a spal aj s inými pred tebou. Prosím ťa, predtým, než sa zase niekým necháš pretiahnuť, urob mu tú láskavosť a choď na odbery krvi a na testy...nech nenakazíš ďalších X-ľudí, s ktorými budeš spať.
Divím sa, kam dnes ten svet speje a k čomu dnešnú mládež vedú rodičia. Podaktoré komenty tvojich rovesníčok tu to dosvedčujú....Aj moje rovesníčky boli podaktoré také. Ale mám taký dojem, že sa to brutálne odvtedy rozšírilo...Týmto len dokazuješ, že k sebe ako ku žene nemáš žiadnu úctu. Ale toto neurobí žena...len kurva.