Co hovorite na radia na birdzi? Mne sa strasne pacia, lebo hlavne na ROCK JAM RADIU mi hraju uplne podla chuti. Vedia mi strasne vylepsit naladu. A co hovorite aj na ostatne radia? Punk, ska? Hity...?...
dosť blbé radia... samý rock. chýba D&B , hop , R&B a niečo také normálne jak hrajú napr. na fan r. ... keď už tak si pustím nejaké normálne internetové rádio čo si nájdem
@4 funradio sa uz pocuvat neda, je hrozne co s nim porobili zlate casy tak pred 4-5 rokmi vtedy bolo uplne FUN, nie jak teraz . A riadne ma nasrali ked zrusili K-fun
Chýba tu vela štýlov rádií. Ked už nič iné, mohli by ste rozbehnúť rádio ktoré by hralo Slovenskú hudbu. To by bolo podla mna úplne super, kedže je to slovenská stránka. Podla mna by to vela ludí privítalo. A potom samozrejme keby sa dalo tak aj ostatné žánre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.rockjamradio.sk/page/...
@8 to asi nebude, jedine ak z ineho zdroja. Vsetky radia co su tu su "zapozicane" od rockjamradio.sk, kde hraju hraju troska ine styly.
@12 suhlas, funko uz nie je co byvalo...
Aj ked moc radia nepocuvam, tak jednoznacne najlepsie je FM Radio...