Rádioaktívny dážď na Slovensku (rádioaktívne častice z Japonska u nás pršali)
Môj názor: roznáša sa to nielen dažďom, ale aj vetrom. Ak si niekto myslí, že ho ochráni dáždnik tak je to totálna volovina lebo dáždnik obsahuje kov a aj tak ten rozptyl nieje taký jednoduchý. a aj keby to pomáhalo tak stačí jeden človek s ktorým sa stre
som pod strechou, takze ma to netankuje a kedze je tam jod 131 tak ma rozkladaciu dobu 8 dni, cize od Japonska sem prislo fakt minimum, co nemoze ublizit ani komarovi...
nemyslím si, že by to malo nejako ovplyvniť Slovensko, Japonsko je dosť ďaleko od nás, aby to malo tu nejaký dopad na ľudí alebo prostredie, a mimochodom každých 8 dní sa rádioaktívne čiastočky znížia o polovicu...
ked zozeres banan dostanes minimalne 100 krat vacsiu davku ziarenia jak to co sem akoze doslo z japonska >_>
cize
@0 a @1 kokot na kvadrat ze o takom dacom vobec uvazuje
@5 toto ani neviem opisat jak im to tam jebe v tej skole, tam su asi vsetci sprostejsi jak bleskozvod ked proti tomu rozdavaju balicky...mali vam aj zachranne vesty rozdat hned jak bolo tsunami -.-
ani v japonsku to nebolo take zle ako pisu media, informacia ze je to tam 100000x horsie ako normalne nic nehovori, ked 100000x normal je stale 1000x menej ako nebezpecna uroven, vsak?
ano na slovensku sa zvysila radioaktivita na jednu miliontinu nebezpecnej urovne, to hovoril odbornik v ta3
@etelnair pise sa kvadrat kokota, nie kokot na kvadrat, to je matematicka aj logicka hlupost
V 40. až 60 rokoch sa robili bežne testy atomových bômb.... a taká atomová bomba má v sebe oveľa viac sajrajtu ako nejaka elektrarnička v japonsku...a tie obrovské mraky..... vtedy to ani nikto nemeral, nikoho to netrápilo a ľudia žijú....
od davnych cias sa japonsko hrdo bije do prs... ze su zem vychaadzajuceho slnka... a teraz ked sa im to ma naplnit ze to slnicko sa sa objavi spod elektrarne su vseci zalepeny ...
vieš že mi je z teba do smiechu? keď čítam tvoje komenty tak si myslím že ty musíš riadne fetovať... však? ale tak práska si dáš nezatĺkaj... všakže sa ti aj koliesko občas prihodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
to že ide niekto na rentgen nerieši nikto,ale nejaku časticu ktora sa 100x rozpadne kym by ťa kvázi ožiarila to už áno
samozrejme že v japonsku je podla mňa 1000x väčšia radiácia ako vravia médiá,ale naozaj silno pochybujem že by to NÁM mohlo nejak uškodiť...
a mimochodom máme tu mochovce a bohunice,a určite sa občas pritrafí nejaký únik,o ktorom nikto z nás nevie.
cize
@0 a @1 kokot na kvadrat ze o takom dacom vobec uvazuje
@5 toto ani neviem opisat jak im to tam jebe v tej skole, tam su asi vsetci sprostejsi jak bleskozvod ked proti tomu rozdavaju balicky...mali vam aj zachranne vesty rozdat hned jak bolo tsunami -.-
ano na slovensku sa zvysila radioaktivita na jednu miliontinu nebezpecnej urovne, to hovoril odbornik v ta3
@etelnair pise sa kvadrat kokota, nie kokot na kvadrat, to je matematicka aj logicka hlupost
ty si fakt kokotný nic ine mi nenapadne sam iba hovadiny pises a hras sa na velkeho proste kokotny
vieš že mi je z teba do smiechu? keď čítam tvoje komenty tak si myslím že ty musíš riadne fetovať... však? ale tak práska si dáš nezatĺkaj... všakže sa ti aj koliesko občas prihodí
» www.cernobyl.sk/nasledky.html...
Príde E.T. a bude sa nám smiať aký sme sprostý samozrejme.
A aby som nezabudla Američania nás postavia ako príkladný a najúžasnejší štát ktorý niekedy existoval, ale bohužiaľ skončil kvôli Japonsku.
Postavia nám pomník a budú nás uctievať.
Nemám čo viac dodať.