Prosím Vás poraďte mi chcela by som si s priateľom písať erotické smsky, spravy a tak... okrem toho by som chcela sa viac eroticky správať vysielať mu signály na verejnosti, ktoré pochopí iba on ... Viem, že mám dosť rokov už, ale vždy mi to robilo problé
Povedz mu, nech ťa počká v krčme na pive, obleč si ľahké letné šaty a pod nich si nedaj nič (Samozrejme nie priesvitné)... To pochopí iba on ak sa ťa dotkne
Pošli mu svoju fuňu v mmske a tak... Určite sa oživí, neboj
najlepšie sú také tie vlastné pomenovania, ktoré vznikajú situačne napríklad "poďme do kina" (to kino si nahraď čímkoľvek iným) po nejakom blbnutí tam a podobne a smsky, veď tak stačí tam skryť nejaké narážky, ak je pochopí, určite bude s viaczmyslami pokračovať aj on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Pošli mu svoju fuňu v mmske a tak... Určite sa oživí, neboj
Moja otázka znie, píše si niekto z vás so svojim partnerom erotické smsky? -.- -.-
ale je to jednoduche..zapoj len fantaziu a pouzivaj dvojzmysly..
a urcite mu neposielaj mmsky .. to az neskor mozes v starsom veku ked budes mat zrelsi vztah..
mhmmmmhm
inak @11
"Poraďte mi ako mám oživiť náš vzťah, prosím"
...rozhodne nie tak že z toho spravíš vážnu záležitosť ohľadne ktorej si budeš pýtať rady v diskusiách
btw krasne ma pobavil vyraz "eroticky spravat"
stavim sa ze este aj ked idete mat sex tak mu posles depesu