Ja budem spomínať na moje úplne prvé rande, lebo teraz partnera nemám.
Išli sme do ZOO a keďže bolo dosť chladno väčšina zvierat bola zaležená.
Nikdy nezabudnem na ten jeho zúfalý face ako stál pri skle a cely zúfalý hovoril zvieratám
-Robte niečo!
no moje prvé uplne prvé bolo totálne trapne na to by som radšej zabudol ale také normalne prvé bolo asi vtedy keď som sa prvý krát bozkával , inak celkom sranda je že to bolo 30.6. lebo to bolo v noci po narodeninovej oslave kamošky čo nie je odveci si prerátať na roky .. 9 rokov do zadu presne
@melancholik páni to si takto presne pamätáš dátum?
Počkať to mi chceš povedať že ste sa bozkávali na prvom rande? Ja som na toto asi príliš zásadová prepáč .
nie tým chcem povedať že som si uvedomil až v ten večer že to bolo rande poznali sme sa vtedy už aj dva mesiace a chodili sme spolu von ale až v ten večer sa to nejako prelomilo @shiny25
Pri nasom prvom stretnuti sme sli do zoo. Ked sme prechadzali pri klietke s vlkmi a vybehu s medvedmi, vsetko bolo ok, no kym sme sa dostali ku klietke s opicami, zacala vykrikovat ze uz ju viac nepritahujem a ze uz nie som ten ktory som byval. Proste velka scena. O par dni na to mi doslo predvolanie na sud. Zoo ma zalovala, ze od kedy sme tam spravili vystup, opice prestali zrat a 3 zdochli. Takze to stretko hodnotim tak na 4/10.
Bola zima, boli sme naobliekaní, najprv sme prešli celú BB, napokon večer už bolo všetko slušné pozatvárané a ešte sme sa nechceli rozlúčiť, tak sme šli do McDonaldu na čaj a bozkávali sme sa na prvom rande, aj keď sme sa predtým poznali len neosobne a nejak mi to nevadilo
Kedže sme sa už predtým nejaku dobu poznali rande prebiehalo tak, že v noci sme nemohli ani jeden spať, písali sme si na fb a tak nás nejako napadlo ísť von..bolo leto išli sme k priehrade a rozpravali sme sa, bozkavali a hodil ma domov nadránom
Ja som išla na rande iba tak z nudy, keď ma chalanisko s ktorým som si tak polroka vymenila pár správ, napísal či neskočíme von keď už si tak dlho píšeme Poukazoval mi po Bratislave všetky možné vyhľady a pekné miesta, mal vymyslený program na celý deň mne iba povedal že prídem vtedy a vtedy obleč sa pohodlne a priniesol mi ako darček knižku, o ktorej som mu hovorila hneď ako sme si začali písať, čiže od vtedy to je môj budúci manžel
@darkestangel Hmm čo ja viem asi som príliš zásadová ale nevedela by som sa bozkávať na prvom rande túliť okej objímať sa okej ale bozky asi nie je to krajšie ak sa na to ide postupne
@shiny25 hej a práve na to ma zbalil + vtedy ked som bola nezadana som hocikedy vybehla von s nejakým chlapcom ked ma volal a raz sa mi stalo že som nastúpila do auta a on sa ma spýtal kam chcem isť a ja že neviem mne to je jedno a on že tak možme zostať aj v aute? tak sme sedeli dve hodiny v aute čiže aj takýto existuju!
začalo to dosť trápne kedže som si ho vytipovala a nasledne mu napísala. Dal mi svoje číslo. napísala som mu sms že či nejde von
On mi v zápätí zavolal, že kde som že ma vyzdvihne. Šli sme do kaviarne a dali si nejaký ten drink. Potom ma hodil domov Pusa nebola
Rada spomínam na prvé rande s dee99 keď som došla k nemu a ako pravý trapasmaker som zlomila vešiak a následne som si sadla do jeho pizze no a potom sme išli do kina na strašne trápny film celé zle
@shiny25 no až také spontánne to nebolo, písali sme si predtym asi mesiac a bavili sme sa o tom. Asi týždeň že by som šla, lebo on ten výlet už mal s kamošmi naplánovali dávno a mali jedno miesto ešte ale vyšlo to teda.
Bolo to len také stretnutie, až spätne sme to charakterizovali ako prvé ofic rande ale on doniesol kamaráta, ktorý neskôr odišiel, a zobral ma do fantasy obchodu a potom na čaj do slovak pubu a ja som bola strašne chorá, mala som teplotu, nádchu a nedalo sa mi rozprávať
nie sme frajeri, ale tak posledné prvé rande bolo také, že som šla 6 hodín cez celú republiku do Bratislavy a bolo to celé také pekné... hrad, Slavín večer a potom prechádzka pri Dunaji a následne 6 hodín celú noc domov
ja neviem ktoré rande bolo naše prvé, lebo sme sa stretávali ešte v čase, keď som mala iného frajera ale asi sme sa prechádzali po nejakom meste, buď BL alebo TT, lebo on býval tam a ja tam, tak sme to striedali
Po pár mesiacoch písania (v tom čase som mala iného a odkladala som to stretnutie, kým sa s ním nerozídem) ma zobral do pivárne (ktorá už neexistuje) na liter Plzničky (mala som 16), mal na sebe károvanú košeľu (ktorú teraz nosím do lesa), ja som počas toho rande párkrát nakŕmila tamagočiho a rozprávali sme sa o všeličom možnom. Pusa bola až na štvrtom rande.
tak meškal som asi 10 minút, bo sa dojebal trolejbus Ale stretko bolo super, vyzerala o dosť lepšie, ako na fotke a ani neušla po hodine, ako to býva štandardom, boli sme úplne do noci, kecali sme o všetkom aj o takých veciach, čo by ste v živote nevytiahli ani po roku vzťahu, nieto ešte na 1. stretku, vys3elali sme 3 podniky a proste strašne som bol očarený celou jej bytosťou, osobnosťou, furt som na ňu tak nenápadne poškuľoval, bo som nechcel zízať a hrozne mi bilo srdce vždy, keď sa na mňa pozrela, som sa cítil ako v nejakej inej, krajšej dimenzii, ktorá existovala len pre nás no a už som vedel, že po čase môžem byť znova happy
Awwww nebolo to oznacene randicko ale ja to berem ako randicko obaja sme sa akosi ocitli v BA (ja som byvala v brne a on v prahe) a nieco sme si pisali a navela navela sme sa naramne nenutene dohodli ze sa stretneme (pisali sme si niekolko mesiacov obrovske tsky a potom aj maile a sme sa aj stretli spolu s dalsimi ludmi raz). No a z toho nenuteneho neplanovaneho stretnutia o stvrtej v cajovni sme skoncili na goth party a pili cevene vino (goth party!!! do druhej v noci a potom sme sli k nemu na byt ke sme sa do rana rozpravali a balkone a bolo to uplne uzasne a vobec sme sa ani nedotkli ani nic a vobec sme nespali, ani spolu nespali a potom rano sme mali ocny suboj smiley: a po tom sa cela tato nevinnost zrvhla
A ked som sla o dvanastej na vlak do brna, tak som nastupila na vlak do budapesti chvalabohu ma zobudil sprievodca pred novymi zamkami, tak som tam vystupila a nastupila uz do spravneho vlaku
Mega kul randicko, fest rada na to spominam aj preto mam blavu tak rada
trapne ale umna to bolo take ze prvykrat som sa snou stretol a mala so sebou kamošku ale tto take prave rande prvykrat sami bolo celkom fajn normalka ale pusa bola až na druhom alebo tretom pokial pamätam
@tangerina z tej vety to vyznelo nejako čudne, ako jasné , veď keď je to len kamoš tak pohodka, len to vyznelo tak ako keby sa ťaháš z dvoma naraz a nevieš koho si vybrať asi som to zle pochopil no pardón
@charlie1 asi som to tak zle napísala no proste, bola som s ním ako s kamarátom párkrát vonku, a medzitým sme sa rozišli s frajerom, a s tým druhým som aj potom bola ešte párkrát len tak vonku, a asi až potom sme išli na nejaké rande, len si už presne nepamätám, ktoré z tých stretnutí bolo to naše prvé rande
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Išli sme do ZOO a keďže bolo dosť chladno väčšina zvierat bola zaležená.
Nikdy nezabudnem na ten jeho zúfalý face ako stál pri skle a cely zúfalý hovoril zvieratám
-Robte niečo!
Počkať to mi chceš povedať že ste sa bozkávali na prvom rande? Ja som na toto asi príliš zásadová prepáč .
začalo to dosť trápne kedže som si ho vytipovala a nasledne mu napísala. Dal mi svoje číslo. napísala som mu sms že či nejde von
On mi v zápätí zavolal, že kde som že ma vyzdvihne. Šli sme do kaviarne a dali si nejaký ten drink. Potom ma hodil domov Pusa nebola
A ked som sla o dvanastej na vlak do brna, tak som nastupila na vlak do budapesti chvalabohu ma zobudil sprievodca pred novymi zamkami, tak som tam vystupila a nastupila uz do spravneho vlaku
Mega kul randicko, fest rada na to spominam aj preto mam blavu tak rada