Predstavte si ze mate dve-tri rande s clovekom ktory je vam velmi sympaticky, a on vam zrazu povie ze ma permanentny kolostomicky vak. T.j. z dovodu odstranenia casti hrubeho creva ma cez brucho vyvedeny vyvod cez ktory telesny odpad samovolne odchadza do vaku ktory je pripevneny k telu.
Pokracovali by ste v randeni s touto osobou alebo by to pre vas bol deal breaker?
Predstavte si presne takuto situaciu t.j. tu osobu este velmi nepoznate, nejedna sa o situaciu kedy vas sucastny partner nahle ochorie.
už len fakt, že by som s ním bola na druhom-treťom rande u mňa niečo znamená, pretože zvyčajne som vždy všetkých poslala dokelu po prvom plus aj to, že by mi o tom celkom skoro povedal...
a nesúdim ľudí podľa toho ako vyzerajú ani či majú nejaký problém, ak si s nimi fakt sadnem (čo je v mojom živote úplne úzky okruh ľudí), tak som schopná v tom pokračovať
Zaujímavé je, že opäť vidím paradoxne ženy, medzi tými ktorý by boli za "nie". Ja by som to však nebral za takú prekážku na žene, aj keď to tak milo nevyzerá, no sú aj horšie veci ako vývod..
Well, je to presne ako vravi kerro, su aj horsie veci. Napr. keby bol tupy jak bagandza, neustale sa lutoval alebo byval u mamky. Nedajboze vsetko naraz.
Z toho ze o tom zakladas forum na Birdzi je podla mna implicitne dost zrejme ze to je deal breaker pre Teba. Taketo veci su dost tabuizovane no podla mna vztah s niekym kto je ZTP/ma vazne zdravotne problemy/ nie je pre kazdeho a je uplne v pohode mat to ako KO kriterium a ukoncit to ak sa na take nieco necitis.
Jedna z mojich naj kamosiek ma za sebou pokus o samovrazdu, zvykne to spomenut na 3 alebo 4 rande a vzdy si ceni ovela viac ked jej niekto narovinu povie ze to je dealbreaker ako ked sa to niekto hanbi priznat a neskor to tak ci tak kvoli tomu skonci.
@miro777@12 niee nejde o mna, kamarat mi vcera hovoril ze sa mu toto stalo. Ze mal tri rande so zlatou babou z tinderu a ona mu toto povedala - vraj hned vedel ze to proste urcite neda :/ no ona mu zacala hovorit ako kazdy chlap ktoreho stretne sa kvoli tomu na nu vykasle a ake to je strasne atd. Cize ho do strasnej pozicie dostala a nevedel co ma robit. Tak sa s nou este parkrat stretol a tvaril sa ze mu to nevadi, vraj jej chcel dat nadej ze sa najde niekto pre koho to bude ok, a potom jej povedal ze sa neciti na nic vazne momentalne
ja na to od vcera stale myslim a citam si fora na reddite ale myslim ze v takom ranom stadiu by to bol pre mna deal breaker
Ja som našla babu na YouTube, celý jej kanál je zameraný na toto. Musím povedať, že som si to predstavovala inak a pozerám sa na to trochu inakšie aj vďaka nej. Inak nechápem, aké to má mať akože obmedzenia pre partnera... No tak nepôjdu v Júni na kúpalisko v bikinách... Je tam toho a nie, nie je to tak, že jej do toho vaku idú h*vná. Ja som si to tiež dakedy myslela, že takto to funguje, ale nie tak úplne.
s najvacsou pravdepodobnostou ne, ale teraz, ked si citam tvoj koment, citim sa dost kktne. na 2. strane som si vzdy myslel, ze by som nerandil ani s babou na voziku a teraz uz mesiace som platonicky zalubeny do krasnej vozickarky na ig @martin093@3 CTJB
Nie, toto by mi nevadilo. Vadilo by mi, keby pridávala jebnuté videá na Tik-Toku a každých 10 minút pičoviny na storky na IG, fuj. Na takéto veci nemám ostatné sa zvládnuť dá.
Nevadilo by mi asi cokolvek, pokial by sme spolu vedeli robit veci, ktore povazujem za dolezite (cize podobne jak @7 ) a to si v tomto pripade asi skor neviem predstavit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Pokracovali by ste v randeni s touto osobou alebo by to pre vas bol deal breaker?
Predstavte si presne takuto situaciu t.j. tu osobu este velmi nepoznate, nejedna sa o situaciu kedy vas sucastny partner nahle ochorie.
a nesúdim ľudí podľa toho ako vyzerajú ani či majú nejaký problém, ak si s nimi fakt sadnem (čo je v mojom živote úplne úzky okruh ľudí), tak som schopná v tom pokračovať
Nie je lahke najst si dievca, co nekaka
Jedna z mojich naj kamosiek ma za sebou pokus o samovrazdu, zvykne to spomenut na 3 alebo 4 rande a vzdy si ceni ovela viac ked jej niekto narovinu povie ze to je dealbreaker ako ked sa to niekto hanbi priznat a neskor to tak ci tak kvoli tomu skonci.
@miro777 » www.birdz.sk/h8u/status/chce...
>-/1260629-status.html , enjoy
ja na to od vcera stale myslim a citam si fora na reddite ale myslim ze v takom ranom stadiu by to bol pre mna deal breaker
@martin093 @3 CTJB