ano argini a ornithin su velmi dobre na rast, ale napriklad konkretne arginin je latka ktora zabespecuje vytvaranie kreatinu v tele, a podobne. skor ked ides cvicit a chces vacsie svaly a nie vysku. potom aj zvysuju rychlost prudenia krvy
takže tie aminokyseliny arginin a orhnitin skôr podporuju rastový hormón ktorý podporuje len rast svalov ? Mam teraz trochu zmetok v tom..Ved je predsa len jeden rastový hormón nie ? Alebo je rasotvý hormon pre svaly a potom druhy rastovy hormon pre rast ?
...pozri sa na svojich rodicov - pravdepodobne ich neprerastieš. To sú gény - s tým nenarobí nič nikto - počul som že ale bohatý japonci ktorý majú taký komplex si dávajú nohy predĺžiť tým že si ich daju zlomiť a potom ich spájajú s rozdielom v 4-6 cm.
A nie nezmierim sa s tym...Chcem urobit všetko preto aby som vyrastol možno aj len o tie 3 cm..Zmierim sa s tým vtedy, ak vyskúšam všetko čo by mi mohlo prirodnou cestou pomôcť a ked sa nič nezmení, tak potom sa s tým zmierim
@unmondemeilleur áno aj ja som už o tom počul, no nad tým nerozmýšľam. Nemám zase komplexy kvôli svojej výške Len by som chcel ešte aspon 3-5 cm narásť.
nepamätám si už presne, ale na nejakej lekárskej prehliadke v detstve sa rieši aj výška, a ak je dieťa príliš nízke, tak sa mu dáva ten rastový hormón.
ale na to si už starý, a hlavne - opakujem - máš podľa tých múdrych tabuliek normálnu výšku.
Tak podla mňa je 173 slušná výška....síce s tým nemám skúsenosti ale pred 3 alebo 4 rokmi som tiež chcela pridať pár cm navyše (ale prišlo mi ľúto vyhodiť 30eur za niečo čím si nemôžem byť 100percentne istá-a aj tak som vyrástla a nepouzivala som pochybne lieky ci co to je ) a som si chcela kúpiť asi niečo podobne ako to 1. ze latky podporujú tvorbu rastového hormónu. Ako na tvojom mieste by som este pockala
@luc.ka viem ale musel som lebo kebyže vidím toto video o pár rokov skôr, tak som teraz pán basketbalista úplne by mi zmenilo život ešte kebyže je nejaké video s takým smečiarom na volejbale, tak si hodím oprátku ze premrhanú kariéru
@robitusin chápem a ked sa nad tým zamyslím tak tiež si niekedy hovorím, že sa zbytočne trápim kvôli 3cm. Lenže niekedy aj tie 3 cm ti dosť pomôžu. A čo k by sa podarilo a vyrátol by som napríklad 5 ? alebo 7 ? ..Veď pozrite si tie videá na tom youtube kanály ktorý som dával vyšie. Sú tam taký ľudia.
@toomanh pozri, moji rodičia sú ešte nižší ako tvoji, som tak vysoká ako môj otec, a je nám to tri päť celej rodine.... načo koho trápi ako je vysoký? mne 170cm chlapi nikdy neprišli nízki aj keď sama mám skoro toľko isto
Aj ja to riešim,a + 10 veci k tomu ...snažil som sa tiež niečo nájsť,a prišol som k záveru,že ked sa mi podarí schudnúť,tak sa tie hormóny sústredia na rast,+ skákanie cez svihadlo...neviem či to je pravda,ale logiku by to malo
@toomanh za prvé: hento pomôž akurát tak rastu svalov
za druhé, sú to obyčajné aminokyseliny, bcaa + nejaké vitamíny - keď si dáš ráno ovsené vločky a 2-3 vajcia, máš to 2 krát silnejšie nabité tyým čo to obsahuje
za tretie: Je to tak extrémne predražené, že za tých 38 či kolko euro, ti tých obyčajných amináčov čo v tom je poskladám asi 12 krát toľko keď mi dáš tie prachy
@toomanh Tak moji rodičia majú 180cm a 175 cm, ale potom sú v mojej rodine ludia s výškou cez 2 metre. Ja mám teraz 13 rokov a nad 180 cm. No a to s tým škrípcom, to som raz s jedným kamošom bol na nejakej exkurzii zo školy a my sme sa oddelili od skupiny a naťahovali na škrípci a na ostatných prístrojoch. A sranda to fakt bola.
@toomanh onedlho ťa to omrzí.. Nieje vôbec jednoduché ovládať väčšie telo aj keď si myslím že to zvládam. Menší ľudia sú podľa mňa viac sexy, nehrbia sa tak ako vysoký....... Prečo chceš byť ty vysoký?
@toomanh inak si to vypočítaj, spočítaj výšku rodičov +13, to celé deleno 2 a potom výsledok +-10cm - to je maximálna možná výška akú dokážeš dosiahnuť, vyšší ako to nebudeš nikdy v živote, len ak by si si dal predĺžiť kosti, ale by si mal nejakú rastovú chorobu.
ten druhý produkt nepoznám tú účinnú látku ale s istotou 100% ti môžem povedať že ti to nepomôže..
jediné čo ti môže pomôcť k dosiahnutiu tej maximálnej výšky ktorú si si vypočítal je velmi pestrá strava na vitamíny a Joga cviky. Ale vyšší ako to maximum aj tak nebudeš.
ahoj no ja mam 13 r. a len niečo cez 150 cm takže aj ja som sedela stále za pc , bola som na endokrinológií ale na nič také účinné som neprišla ale počula som že je taký test kde sa ti pozrú doktori na ruku alebo urobia nejaký rengén (neviem) a zistia tam že či ešte vyrastieš alebo nie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ano argini a ornithin su velmi dobre na rast, ale napriklad konkretne arginin je latka ktora zabespecuje vytvaranie kreatinu v tele, a podobne. skor ked ides cvicit a chces vacsie svaly a nie vysku. potom aj zvysuju rychlost prudenia krvy
to je asi ako tabletky, z ktorých sa chudne... alebo z ktorých rastú prsia...
pekné rozprávky na letáčikoch a etiketách, pekné peniaze pre výrobcu, a nulové výsledky
nie si chorobne nízky, tak sa proste zmier s tým, že basketbalista z teba asi nebude.
A nie nezmierim sa s tym...Chcem urobit všetko preto aby som vyrastol možno aj len o tie 3 cm..Zmierim sa s tým vtedy, ak vyskúšam všetko čo by mi mohlo prirodnou cestou pomôcť a ked sa nič nezmení, tak potom sa s tým zmierim
to bolo obrazne poňaté
nepamätám si už presne, ale na nejakej lekárskej prehliadke v detstve sa rieši aj výška, a ak je dieťa príliš nízke, tak sa mu dáva ten rastový hormón.
ale na to si už starý, a hlavne - opakujem - máš podľa tých múdrych tabuliek normálnu výšku.
Ja som sa dozvedel, že sa dá pomôcť rastu niektorými vecami. Je to strava, spánok, no stress, pohyb, strečing...
Všetko som našiel na jednom kanáli na youtube, kde už vela ludi komentovali jeho videá že im velmi pomohol a podarilo sa im vyrásť.
Tu je jeho kanál
» www.youtube.com/user/TheGrowTal...
za druhé, sú to obyčajné aminokyseliny, bcaa + nejaké vitamíny - keď si dáš ráno ovsené vločky a 2-3 vajcia, máš to 2 krát silnejšie nabité tyým čo to obsahuje
za tretie: Je to tak extrémne predražené, že za tých 38 či kolko euro, ti tých obyčajných amináčov čo v tom je poskladám asi 12 krát toľko keď mi dáš tie prachy
ten druhý produkt nepoznám tú účinnú látku ale s istotou 100% ti môžem povedať že ti to nepomôže..
jediné čo ti môže pomôcť k dosiahnutiu tej maximálnej výšky ktorú si si vypočítal je velmi pestrá strava na vitamíny a Joga cviky. Ale vyšší ako to maximum aj tak nebudeš.
ako môžeš sa aj neviem čo a nevyrastieš ak to proste nemáš v génoch
A ten produkt L-Dopa naozaj vplyva na vylucovanie rastoveho hormonu pomocou Dopaminu...a ten produkt nie je az taky drahy