čaute. Počujte už mám 19 rokov ale stále vypadám na dákych 14. Všímam si to už dlho ale ani fúzy ani nič proste nerastie .. Na nete som pozeral že to môže byť chorobné no a že sa to lieči podávaním rastového hormonu .. Neviete u koho ho mám hladať ?
je neskoro. rastový hormón sa začína podávať vo veku, kedy má význam začínať dlhodobú liečbu pre možno nie také drastické výsledky. ty ako 19ročný máš už pravdepodobne rastové kanáliky zatvorené a neviem o tom, že by sa rastový hormón využíval na podporu "mužnosti" ako ty píšeš, fúzy a tak.
@namenoexist00 mne je jedno kedy chodis spat ale inac @10 a @14 je pravda, v tvojom veku ma rastovy hormon uz len taku funkciu ze ti pomaha sa vyrovnat so stresom
kámo po osemnástke je väčšinou koniec a krátkodobá liečba nič nenaštartuje + také dôvody čo ty uvázdaš, to by ti možno poisťovňa nepreplatila a ide o VEĽKÉ peniaze
tak pokial viem tvoj obvodny/ alebo detsky lekar sleduje aj taketo veci ako tu pises ze sa ti nezdaju na tvojom tele, na preventivnych prehliadkach ...lekar ta teda mal podchytit v puberte pokial si zaostaval v raste alebo vo vyvoji pohlavnych znakov.(rast ochlpenia, penis, atd.) .. kazdopadne ked to chces riesit a mat istotu ja by som ti odporucila normalne ist za svojim lekarom (neviem ci mas detskeho ci obvodneho), povedz co sa ti na tvojom tele nepozdava a ze by si teda chcel ist na dalsie vysetrenia ... tiez sa treba zamysliet nad tym ako to bolo u tvojho otca v tychto veciach, kedze genetika zohrava velku rolu
@venacava aha no tak to teda asi skúsim .. ako ochlpenie alebo tak neriešim ale som dosť nízky (to mi nevadí sú aj menší ) ale napr fúzy nemám vôbec nechápem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov