@janehonda nájdu sa aj lacnejšie ver mi, záleží od toho, čo od toho očakávaš či si chceš len nablízku poletovať a v interiéri, alebo vonku, či chceš len základný vrtuľník alebo taký amatérsky 3D alebo pro...jasné že to posledné bude najdrahšie
@smajdalf o to sa nebojím, okrem toho mini quadu čo som tu dal mi dôjde ešte jeden väčší quad plus kamarát má simulátor, takže tam si to tiež vyskúšam...určite nebudem riskovať že to hneď rozmlátim...
@moonbeam jo takhle, teraz už chápem... A prečo nechceš normálnu helikopotvoru ? Plánuješ s tým aj točiť nejaké videá/robiť fotky ? Jedine vtedy to má zmysel kupovať podľa mňa.
@filus to som nevedel, len sa mi zdá že to vyzerá dosť podobne, nezaujímal som sa o cenu, len som to dakde videl.
@smajdalf jj aerial video, pravdepodobne k tomu dam gopro3, bolo by mi luto vlastnej kamery...no a druha vec je fpv lietanie. Na vrtulnikoch sa mi paci 3D ale na to by som nemal gule
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no ako fanúšik aerial videa by som si rád časom vyskladal hexu
ale tak drzim palce, nech ti to vyjde, paradne hobby je to
@moonbeam zaujímavé, vieš že to stojí 1500 euro a nekúpiš si simulátor s vysielačkou aby si sa naučil lietať
@filus to som nevedel, len sa mi zdá že to vyzerá dosť podobne, nezaujímal som sa o cenu, len som to dakde videl.
a heli nelietam, pred tým mám rešpekt
ja lietam s takýmto štýlom lietadielok