mno ale niekomu sa moze po case vyskytnut rovnaky problem a takto si to moze vyhladat, ale keby sa to zmazalo, uz to nenajde a zalozi zbytocne dalsiu diskusiu...ale na druhej strane, myslim, ze to tu aj tak nikto nevyhlada a rovno zalozi novu
ale ako napady su to dobre, hlavne ten prvy suhlasim
ja som z toho nič nepochopila ale newa....ale waažne bi sa mali tie diskusie mazat šak po jednom dwoch dnoch tam už nikto nepiše....zbitočne to tam je...
Diskusie na 7 dni, by som nezakladl. Stale tu existuje vyhladavanie, neviem preco ho BIRDZ uzivatelia nepouzivaju, ale ked mam nejaky problem, radu alebo otazku, najskor sa pozrem cez vyhladavac, ci tu nieco podobne nieje, ak nie, tak potom zakladam nieco nove.
Tj si predstav, ako by to bolo v tvojom a v mojom pripade.
V tvojom niekto zalozi forum Nejde mi nastavit jazyk na VISTE. Prispelo by 10 ludi, problem by sa vyriesil, po 7 dnoch diskusia zmizne. OK super. O mesiac pride typek, co tiez nevie nastavit jazyk vo viste, tak zase zalozi diskusiu. Doblba nie ?
Pokial by to bolo po mojom, ze uzivatelia by vyuzivali hladanie na birdze, tak by niekto zalozil diskusiu, nejde mi nastavit jazyk naviste, prispelo by par ludi, problem by sa vyriesil.
O mesiac by dosiel typek, s podobnym problemom, dal by do vyhladavaca napr VISTA, a pohladal medzi nimi diskusiu, ktora mu vyhovuje. Nasiel by ju, precital by si, a hotovo. Nic by sa nehltilo. Pokial by jeho problem pretrvaval, vyhodila by sa diskusia na vrch, a zase by bola aktualna
jasné,aj ty máš pravdu.Ale musíš uznať že ani ja netrepem sprostosti.Jednoducho je tu až príliš vela diskusií.
Ale nech...bol by som rád keby sa tak vyjadril niekto kto to tu na birdz programuje.Ja poznam nick iba Tomáš a Mayo.Takže by ste mohli napísať,som zvedaví že čo vi na to alebo veď aj niekto iný kto tu má s tym dočinenia. cry:kto tu o tom rozhoduje)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ako napady su to dobre, hlavne ten prvy suhlasim
A prvy napad celkom fajn, ale nechyba mi to
je pravda že som to napísal dlhšie a zložitejšie ako by sa dalo,ale pochopiť sa to iste dá.
Skús si to pečítať ešte raz.
no veľmi dobrý nápad, ak mám pravdu povedať
to sa mám teraz uraziť?
Ale už som sa dočkal, lebo mi bolo divné že je tu už 18 príspevkov a žiaden s nich nie je taký tupý ako ten tvoj.
Ale fascinuje ma jedna vec.
Že každý zo slovenského jazyka exceluje...
Tj si predstav, ako by to bolo v tvojom a v mojom pripade.
V tvojom niekto zalozi forum Nejde mi nastavit jazyk na VISTE. Prispelo by 10 ludi, problem by sa vyriesil, po 7 dnoch diskusia zmizne. OK super. O mesiac pride typek, co tiez nevie nastavit jazyk vo viste, tak zase zalozi diskusiu. Doblba nie ?
Pokial by to bolo po mojom, ze uzivatelia by vyuzivali hladanie na birdze, tak by niekto zalozil diskusiu, nejde mi nastavit jazyk naviste, prispelo by par ludi, problem by sa vyriesil.
O mesiac by dosiel typek, s podobnym problemom, dal by do vyhladavaca napr VISTA, a pohladal medzi nimi diskusiu, ktora mu vyhovuje. Nasiel by ju, precital by si, a hotovo. Nic by sa nehltilo. Pokial by jeho problem pretrvaval, vyhodila by sa diskusia na vrch, a zase by bola aktualna
jasné,aj ty máš pravdu.Ale musíš uznať že ani ja netrepem sprostosti.Jednoducho je tu až príliš vela diskusií.
Ale nech...bol by som rád keby sa tak vyjadril niekto kto to tu na birdz programuje.Ja poznam nick iba Tomáš a Mayo.Takže by ste mohli napísať,som zvedaví že čo vi na to alebo veď aj niekto iný kto tu má s tym dočinenia. cry:kto tu o tom rozhoduje)