@d170 tak viem o čo ide. Neviem, no predovšetkým by mali byť tí "obyčajní ľudia" za stranu, to je asi môj názor k tejto veci. Treba si uvedomiť, že SaS je v parlamente prvýkrát, 120 bodov by nemali šancu zvládnuť ani keby boli sami v NRSR.
@kevin kolko krat ti mam povedat ze VIES HOVNO O MOJOM ZIVOTE? nehraj sa na psychologa ked proste nic nevies, nevies absolutne nic, ja neviem ako ti to povedat ze netusis ani konsky kokot o mojich problemoch, ja nie som ten typ co place ked sa mu zlomi necht.. tak prosim, nerob sa na mudreho ked si proste jeden vymlety idiot ktory si mysli ze vsetci musia len simulovat lebo potrebuju aby ich niekto lutoval
NEPOTREBUJEM TVOJU LUTOST ANI TVOJU MUDRU HLAVU, STRC SA DAKAM A NEPICUJ DO LUDI O KTORYCH NEVIES NIC!
@ena233 ja ked sem mnela 13 sem sa este z babikama hravala...... o niecom takom ako je sex som zacala uvazovat v nejakych 16 mozno 15 ale iba uvazovat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@neith @mousisitka ste
zlatýýýýýýýý
filip...
@nataly005 a ten je odkedy celebrita?
@angel... počúvaj ty kockovica, vysyp to zo seba a hneď inak Leam obíde nasucho
waterlily
14 ročné dievča
٩(●̮̮̃●̃)۶٩(¤-̮̮̃¤)۶٩(-̮̮̃-̃)
Začína sa orientovať Čo?
k tomu čo si napísal...vieš nie každý teenager je hlúpy!...a na prasknutý močový mechúr sa neumiera(smajlík)...
to vážne?
nie
@indelirium @fr4nk1 mňa to tak dojalo (smajlík)
@zuzka236 ja tiež
24.8.1993...2.4=8
@filipkoo chudera
@ctrl
Samozrejme že si ma hneď napadol, ale brala som to tak, že sa jedná o ľudí, kt. poznám z birdzu
@black_soul ja to
poznám že: policajt: cigarety, drogy,
alkohol? vodič: díky všetko máme
...
@ciernaruzicka sprite (smajlík) ja som nemohla ked otvoril tu plechovku a zacal ju pit (smajlík) (smajlík) este ani rozpravat poriadne nevie (smajlík)
NEPOTREBUJEM TVOJU LUTOST ANI TVOJU MUDRU HLAVU, STRC SA DAKAM A NEPICUJ DO LUDI O KTORYCH NEVIES NIC!
!!!NIC!!!
ako inak ti to povedat
----
čo na to povedať
tak ako @tomas @11
@majqqqo vživote by som
nechcel mať doma tarantulu...fuj! to
by som ani nezaspal.
@tenario :p sem tam mám
problém sa vyjadriť ...
malapohroma
Ja mu jeho názor neberem no... ale nebudem to tu kopírovať
@jessiqa - zmyla sa ako nič ..s odrastaním nemám žiadny problém a ani spolužiačky "
(od hypochonder159)
@marty0908 pozri na @birdz1
@indelirium ÁNO!..
@mishaa93 neviem to už hlad robí
@magorka mne to slnko celkom vyhovuje, len nam zrusili akciu kvoli zlemu pocasiu, ktore ako sa ukazalo nieje az take zle /
@dejvido tak ju zohni a tes sa z pozornosti bab