toto je zapleklité, viem si predtaviť aj odpoveď áno aj nie ako správne.
Birdz nieje portál ktorý by sa svojim názvom okamžite charakterizoval a to je trošičku problém v tomto...
Ale čo ja viem... možno takú nejakú inú reklamu Komunitný portál kde človek smie mať vlastný názor :Birdz.sk Alebo nejakú podobnú sloganovskú kravinu. Lebo ak tam dáš iba červenú guľôčku so slovom birdz tak to bude vyzerať ako reklama na prací prášok. Zvlásť na bielom aute.
@6 jj, na 26 rokov by som čakal niečo zmysluplné, toto je maximálna kokotina. daj si tam nálepku - som totálne vymletý, najlepšie cez celé predné sklo. omg
na jednu stranu by to mohlo byť pekné, ale zase na druhú stranu ak sem začnú chodiť ľudia mysliac si že je to niečo ako druhý pokec..za to to nestojí ..
hmm, myslím, že veľa ľudí ani nebude vedieť čo to je, a ak za to BIRDZ dáš .sk tak potom tu začnú sliediť aj takí ľudia o ktorých tu ľudia nestoja (rodičia atď.)
Ja som za "magneticke folie" pokial ovsem nemas karoseriu celu z plastovych prvkov. Tie folie su ako magnetka na chladnicku, maju to vacsinou taxikari a rozvoz pizze a p.
Vyhoda: reklama, kedykolvek nedestruktivne odstranitelna ak by zrovna nebola vhodna, prenosna aj na ine auto.
Nevyhody: potrebne plechy na karoserii, a ak to niekto najde na parkovisku je tam moznost ze si ich nenajdes a niekto ich bude mat na chladnicke, preto si ich taxikari aj obcas davaju dole.
dakto ma baby on board, a jedno auto moze mat ,,Abaffy on board".....pretoze to bude to logo pre nas znamenat.........ze si tam, ze Birdz zije nielen v pocitaci..........
jednoducho len "je mi to jedno" .. ked niekto vyhra auto s logom, to sa mi velmi nepaci.. ked ma niekto ako firemne auto s logom, v pohode.. a takto.. to je len na danej osobe,ako chce a tiez na kazdom auto to vyzera inak,etc..
No neviem načo by to bolo dobré,kedˇje to tvoje sukromné auto Ale na to aby si putal pozornosť a aby som ťa spoznal by to bolo dobré A určite by to prilákalo na Birdz vela novýh ludí,ale ako @hangtime11 povedal,aj takých ktorích tu nie každý chce.
Stačí,že ak zadám neaké slovo do googlu medzi prvými mi to nájde Birdz
@lenuska175 za prvé, keďže je tu takýchto ankiet habadej, to znamena že mozeme pridávať ďalšie a ďalšie také podobne bez zmyslu? Hurá, hurá, poďme vymýšľať, veď predsa chceme, aby mal Birdz nejaku úroveň
Za druhe, čo keď sme tu všetci zaregistrovaní? Kolko ľudí myslíš zaujima, či bude mať na svojom aute logo alebo nie? Zatože tu vyjadrí pár desiatok ľudí s tým súhlas, tak sa z toho poďme posrat, aky je Birdz a tomas známy
Zajko30 sa dnes tiez spýtal, či si ma kúpiť nové auto alebo nie. A bolo mu to zmazane...prečo? Poradiť sa tu s blbosťami môže len tomas a iní nie?
@sexisasa ak má @zajko30 pocit, že admin zneužil právomoc, v správe ktorá mu prišla má spôsob ako môže zmazanie reklamovať, aby sa chyba v budúcnosti nestala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Birdz nieje portál ktorý by sa svojim názvom okamžite charakterizoval a to je trošičku problém v tomto...
Ale čo ja viem... možno takú nejakú inú reklamu Komunitný portál kde človek smie mať vlastný názor :Birdz.sk Alebo nejakú podobnú sloganovskú kravinu. Lebo ak tam dáš iba červenú guľôčku so slovom birdz tak to bude vyzerať ako reklama na prací prášok. Zvlásť na bielom aute.
Táto anketa má asi takýto význam... Teda žiadny...
Vyhoda: reklama, kedykolvek nedestruktivne odstranitelna ak by zrovna nebola vhodna, prenosna aj na ine auto.
Nevyhody: potrebne plechy na karoserii, a ak to niekto najde na parkovisku je tam moznost ze si ich nenajdes a niekto ich bude mat na chladnicke, preto si ich taxikari aj obcas davaju dole.
mal som šéfa ktorý si kvôli tomu vždy nové auto poškriabal kľúčom sám, len preto aby mu tam už nikto nič iné nerobil
Keby to je niekto iny, by tu boli iné zdrby
dakto ma baby on board, a jedno auto moze mat ,,Abaffy on board".....pretoze to bude to logo pre nas znamenat.........ze si tam, ze Birdz zije nielen v pocitaci..........
len sa pochval, ked sa mas cim.........
Rovno tam daj BIRDZ TAXI Zdarma pre Birdzákov
nech ti vymyslia co si dat na auto..
inymi slovami dat si tam len logo birdz ako tu uz spominali sice bude reklamou ale malokto bude vediet o com je rec..
ale skus si tam dat teenagera s pc s tym logom alebo nieco charakteristicke plus logo a bude to fajn..
zas na druhej strane ide o to ci je to sluzobne alebo sukromne auto a ci chces byt svojou chodiacou reklamou alebo nie
takze.. hm.. ano i nie
Stačí,že ak zadám neaké slovo do googlu medzi prvými mi to nájde Birdz
Za prvé je tu takých ankiet ajajaj a za druhé,všetci sme tu zaregistrovaný,takže ho chápem že sa chce s nami poradiť.
Porovnávať toto s nohavičkami mi príde trochu čudné.
@tomas Mňa by fakt strašne potešilo,keby vidím auto s birdz nálepkou.Asi by som skákala od šťastia,BIRDZ mám moc moc rada takže súhlas.Jednoznačný
Ale dať tam aj to .sk
Za druhe, čo keď sme tu všetci zaregistrovaní? Kolko ľudí myslíš zaujima, či bude mať na svojom aute logo alebo nie? Zatože tu vyjadrí pár desiatok ľudí s tým súhlas, tak sa z toho poďme posrat, aky je Birdz a tomas známy
Zajko30 sa dnes tiez spýtal, či si ma kúpiť nové auto alebo nie. A bolo mu to zmazane...prečo? Poradiť sa tu s blbosťami môže len tomas a iní nie?