poznam ludi co sfajceny isli na hradzu, a ze idu hrat "hru na odhodlanie", kto dalej dojde peso presli asi 13km a potom sa posledny otocil a isli tych 13km naspat k autu
no ja som sice za každu srandu ,ale neviem či by som to zvladla..hihi...ale keby sa nazbieralo celkom dost ludí a realizacia by sa pekne doladila - pridala by som sa..hih
nj ako napad to nieje zle ale najlepsie to bude niekde dalej od centra(napriklad:hradza) kde nebude ziaden clovek lebo inak by sa hra musela zmiernovat ked budu ludia naokolo....
Ja suhlasim, ale mohla by som prist len raz za cas nie vzdy pretoze do vacsiny miest to mam daleko. Ale mohli by sa urobit v kazdom krajskom meste nejake timy a vzajomne robit tu istu ulohu alebo navzajom kazdy kraj si davat. bolo by to fer lebo nie kazdy by siel napr. do BA.
Ale fakt super napad a ak chces pomozem ti s tym ozvi sa mi postou.
no ja si myslím že by to práveže malo byť v centre, nech sú tam ľudia, môžu byť úlohy povedzme že budeš mať dve plechovky piva a budeš si musieť zohnať "civilistu" čo si s tebou pripije
(a to už zmierňujem, pôvodné plány hovorili o krutejších veciach...)
alebo urobiť "vláčik" po meste a prehovoriť najviac ľudí aby sa pripojili atd...
Tomas tvoj príspevok som verne očakávala.. ďakujem
tak urban gamez su uz celkom popularne a casto organizovane v zahranicnych velkomestach... existuju rozne hry ako napr Capture the Flag, Scotland Yard, Manhunt , Pac-Man...
v BA by to bolo podla mna dost realne osobne poznam zopar desiatok sialencov co by do toho sli ... takze hura do organizacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A mimochodom... tím (od slova team) sa píše s jotou...
poznam ludi co sfajceny isli na hradzu, a ze idu hrat "hru na odhodlanie", kto dalej dojde peso presli asi 13km a potom sa posledny otocil a isli tych 13km naspat k autu
ja nad tým uvažujem už strašne dlho ale sama organizáciu nezvládam..
Ale fakt super napad a ak chces pomozem ti s tym ozvi sa mi postou.
(a to už zmierňujem, pôvodné plány hovorili o krutejších veciach...)
alebo urobiť "vláčik" po meste a prehovoriť najviac ľudí aby sa pripojili atd...
Tomas tvoj príspevok som verne očakávala.. ďakujem
v BA by to bolo podla mna dost realne osobne poznam zopar desiatok sialencov co by do toho sli ... takze hura do organizacie
neverim tomu
ludia by sa nasli urcite.ak to nahodou budete robit v blave tak mi napiste...