Mal niekto zlomene, prasknute alebo narazene rebro? Ako dlho sa to dava dokopy? Zrastie sa samo? Je naozaj treba ist k doktorovi? Lebo uz dva tyzdne ma to dost boli a mal som zapal pluc tak som myslel ze je to ono bol som s tym aj u doktora a az teraz ked
@ferko2 a je nejaky predpoklad, ze mas prasknute alebo zlomene rebro/a? Zapal pluc boli ale nie kazdy... ked pises, ze si mal zapal pluc, predpokladam, ze si bol v nemocnici a bral antibiotika, takze po d och tyzdnoch, ak si este aj doma (ak si bol hospitalizovany), ta pluca nemaju preco boliet... a nie je nic lepsie, nez sa pytat na birdzi, ci moze byt bolest od zlomeneho rebra... lepsie, ako ist do nemocnice na RTG a predist pripadne poskodenie nejakeho organu, nie? Vsak naco...
ja som mala zlomene. spravili mi rtg, skonstatovali, ze naozaj je a dostala som len lieky na bolest. ono sa to zrastie samo. ale fakt chod k lekarovi, aby ti to nahodou neprepichlo nejaky organ alebo co
@salora pytal som sa na skusenost ludi na birdzi so zlomeninou rebier...bol som u doktora a liecil som sa doma...bol som aj na rtg ale pluc lebo ma to bolelo uz vtedy...ale teraz som zdravy a boli ma to stale aj na dotyk alebo ked kycham atd...takze preto myslim ze je to rebro...podla toho co som cital na nete...tu som pisal skor preto lebo chcem vediet aky to ma priebeh...lebo je leto a nechce sa mi byt doma zavrety neviem dokedy...
@ferko2 ešte raz - je dôvod, prečo by si mal mať zlomené/prasknuté rebro? Spadol si, prijebal ti niekto, sadla si na teba nejaka vestonicka venuša? Kedy si mal zápal pľúc? A myslíš tým, že so zápalom pľúc si bol doma a liečil sa?
@salora aj som spadol ale zas nie tak vazne...preto sa mi nezdalo tiez ze by som mal nieco zlomene...no a toto ma zacalo boliet asi az po styroch piatich dnoch ked som kaslal...normalne som poriadne zakaslal a od vtedy ma to boli...do teraz...a neviem vlastne je to jedno zajtra mi doktor povie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov