Po drile v škôlke (nechali si ma tam kvôli logopédii o rok dlhšie) som to nakoniec zvládla. Ale je mi to prd platné, lebo aj tak mi nikto nerozumie, lebo hovorím ticho a mrmlem si pod nos. :/
Ŕ nepoviem.
Fínske r nedám, ani keby na tom závisel môj život.
Ale také bežné slovenské myslím že viem uhrať na to, aby som nepôsobila, že ho poriadne neviem
Ako kedy. ani nie, že račkujem "nie veľa", ale skôr nie vždy. Občas R aj Ŕ poviem bez najmenšieho problému, inokedy sa "prepnem" a dávam také nepekné zachrípnuté r. Bohužiaľ, ovplyvniť to neviem a chodila som aj na logopédiu ako dieťa a keďže ho občas viem vysloviť úplne normálne, logopedička mi veľmi nepomohla
@bebekex netusim, ako to vyguglit, obzvlášť na mobile, ale skús pozrieť nejaké muumilaakson tarinoita napríklad ale ono je také strašne výrazné, akoby si to naše chcela prehnať
mne sa inak desne páči, keď niekto ráčkuje je to strašne zlaté
.... ja ani ř, ani francúzske r nedám, ani keď skúšam stokrát (okej, české sa podarí, len tak divne...) ale r nie je problém
@hskr2 Ale nie, len som srandoval . Moje R je ako moderatorove . Ale dik za ochotu. Ja mam trochu vážnejšie problémy teraz ( zdravotné ) tak niekedy trochu srandujem
@hskr2 No vyslovujem to tak nesprávne, podobne ako Lasky zo skupiny Para...No keď chcem, tak viem ale to si vyžaduje extra sústredenie radšej to neriešim, nevadí mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Fínske r nedám, ani keby na tom závisel môj život.
Ale také bežné slovenské myslím že viem uhrať na to, aby som nepôsobila, že ho poriadne neviem
@mielikki aké je finske r? nemas nejake videjo?
.... ja ani ř, ani francúzske r nedám, ani keď skúšam stokrát (okej, české sa podarí, len tak divne...) ale r nie je problém