fúha, nepamätám si, žeby som sa učil niekedy o nejakej maďarskej revolúcií a meno lajos kossuth počujem prvý krát.... ďalší bezvýznamný koment ale na takú otázku čo iné čakať...
@spidy Prečo bi ma mali nazývať maďarom , ja som si ten referát dobrovolne nevybrala . A je plno ludí čo sa o takéto veci zaujímajú tak som možno čakala že sa tu niekto taký nájde alebo niekto kto podobný referát mal a poradí mi .
Tak potom pani učiteľka trpí značnou profesionálnou deformáciou? Načo je žiakom na ZŠ životopis Kossutha?? Keby pýtala životopis Štúra, Hurbana alebo Hodžu...to pochopím, ale prečo práve také podrobnosti o ich politickom protivníkovi? Nestačí jej aby ste vedeli, že sa nápadne výzorom podobal na Štúra, bol takisto nacionalisticky založený ako Štúr a takisto inteligentný? A že to bol "náš" politický náprotivok....
Prestávam chápať učebným osnovám.. Kiež by sa učitelia zameriavali na podstatnejšie veci našich dejín, ako na život maďarských sfanatizovaných "národných ničiteľov"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-
...A netuším ..To aj ja sa budem učiť také? Fú..
@zizisko podľa mojich výpočtov si sa už aj učila..
Každopádne by sa patrilo vedieť, v každej maďarskej miniriti majú Kossuthovu ulicu.
Tam písal celkom zaujímavo o revolúcii, teda skôr o kaviarni Pilvax v Budapešti kde sa revolucionári stretli
XXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
UTFG?
@flussica A ty koho tu prezrádzaš! Pšt!
» referaty.atlas.sk/vseobecne-human...
» sk.wikipedia.org/wiki/%C4%BDudov...
mi dal možno 4 z lútosti
Prestávam chápať učebným osnovám.. Kiež by sa učitelia zameriavali na podstatnejšie veci našich dejín, ako na život maďarských sfanatizovaných "národných ničiteľov"...