Nemohol by tu byt nejaky automaticky refresh? Ked mi pride nova sprava, neviem o nej, kym netuknem na nejaky odkaz(napr Nove fora). To iste plati aj o prispevkoch do diskusii...
ale k tomu refreshu by sa predsa zislo nejake zlepsenie - hore kde je mapa stranky vypisana, by sa mohlo dat kliknut aj na tu poslednu polozku, teda to, kde prave som... vo fore sa to da vyuzit ked diskutujeme, aby sa nestlacalo F5, co sposobi opatovne vypisanie posledneho prispevku... co dost nasere
nemusis klikat, vo vacsina browserov staci stisnut F5. Opera mouse gesters, co je fakt super, stranku ovladas pohyby mysou
Inac k tym napadom, co som hovoril s Tomasom, tak mozno aj vsetkych muchach vie (prinahoriom o kazdej ktora tu bola niekedy spomenuta) a nova BIRDZ verzia by mala byt naozaj namakane a poriesene aj mnohe veci. Ze treba pockat a bude
za ten refresh v diskusiach som aj ja...vsak dam refresh a prispevok sa zobrazi este raz..malo by sa to spravit...je to nepohodlne ked musim klikat inde a zas na temu...
10. Ako nevyzera, ale BIRDZ je dost stary. Tomas a na nom tiez ucil programovat. Obsahuje netrivialne mnozstvo kodu, a ver ze prerabat nieco je na zabitie. Ale preraba sa, lebo vytvorenie noveho by bolo krajsie, lepsie ale ovela ovela viac casovo narocnejsie.
Tak ako Windows. Windows sa novy nerobi, lebo to spusta kodu a vyznat sa v nom, optimalizovat je na zabitie a cas rastie exponencialne. Windows starsi tvori zaklad noveho...
Neviem, nechcem dristat, neviem ako sa robi nova verzia BIRDZ, ale mala by byt super
Ked pridate prispevok, tak namiesto refresu date spat a prispevok sa neprida, a jeto akoby refres, lebo ked tam prida medzi tym niekto nejaky prispevok, tiez sa zobrazi
17. Neviem čo si myslíš, ale automaticky refresh funguje na chatoch a nie na portaloch. Mám namysli to, že sa to sem nehodí (aj ked naprogramovať by nebol problém). Birdz je svojsky a original a nepotrebuje sa opičiť po ostatnych Stačí ti refresh pri obnovení stranky, aj tak sa tu určtie stále preklikávaš a nestojíš na jednom mieste.
Ježišky ludia, prestante s tým pokecom, niektorý ho tú chcú pchať za každú cenu -chcem aby toto a toto bolo ako tam, a potom sú další ktorý pri každej jednej veci hovoria - nie! nechceme to ako pokec aj ked to moc nesúvisí z témou.
Dajte už s tým pokoj - pokec je pokec, birdz je birdz
18...ja pokec nemusim, na birdz sa nechyta...ale tym refreshom som nemal na mysli: aby to fungovalo ako pokec!!! ...to sa uz tak strasne bude podobat na pokec, ked mi ukaze sfleku, ze mam novu spravu??? A ano, nestojim na jedno mieste, ale obcas nieco robim a v pozadi mam otvoreny birdz a cakam na spravu...nuz a musim kliknut, aby som zistil ci dosla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inac k tym napadom, co som hovoril s Tomasom, tak mozno aj vsetkych muchach vie (prinahoriom o kazdej ktora tu bola niekedy spomenuta) a nova BIRDZ verzia by mala byt naozaj namakane a poriesene aj mnohe veci. Ze treba pockat a bude
Tak ako Windows. Windows sa novy nerobi, lebo to spusta kodu a vyznat sa v nom, optimalizovat je na zabitie a cas rastie exponencialne. Windows starsi tvori zaklad noveho...
Neviem, nechcem dristat, neviem ako sa robi nova verzia BIRDZ, ale mala by byt super
12. dobrý názor. Nový birdz bude niečo na štýl nových TS ale ta prestavba je naozaj naročna vec hlavne portalu.
Dajte už s tým pokoj - pokec je pokec, birdz je birdz