1-Východ /Zemplín , Vianoce mame 6 Januára a veľa iných sviatkov
2-Rusínsky , MAM režim ON alebo OFF , pravdaže ak som bol v spoločnosti tak po Slovensky ak medzi svojimi tak po Rusínsky / vedel som skôr ako Slovenčinu /
3-Vychodnar toho veľa vypije ale východniara môže poraziť iba Rusnak a ked je to kombinácia tak ako ja tak je to nesmrteľnosť
pochádzam z predmestia jeruzalema
slávim chanuku, jom kipur, pesach
tajnú reč používam len medzi svojimi
na hlave nosím jarmulku, môj slávik je obrezaný
Bratislava
1. o bratislavskych neviem, ale zijem s mamou, ktora je z okolia Piestan, tak asi take mame... fakt netusim
2. jasne, brátislafčina je mrte ale odkedy mam spoluziakov z roznych casti sk, tak vnimam, ze rozpravam krajsie a spisovnejsie
3. sme pastikari 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1. nie
2. nie
3. nie som z vychodu
1. Lúskame szotyolu a tekvicové jadierka
2. Szlovarčina
3. že máme Maďarov
2-Rusínsky , MAM režim ON alebo OFF , pravdaže ak som bol v spoločnosti tak po Slovensky ak medzi svojimi tak po Rusínsky / vedel som skôr ako Slovenčinu /
3-Vychodnar toho veľa vypije ale východniara môže poraziť iba Rusnak a ked je to kombinácia tak ako ja tak je to nesmrteľnosť
Hej noaze tecujem po nasim, ja sr nehanbim...
slávim chanuku, jom kipur, pesach
tajnú reč používam len medzi svojimi
na hlave nosím jarmulku, môj slávik je obrezaný
Nie
Nehovorim
Som z Vychodu a som na to pysna
1. Neviem o žiadnych
2. jj
3. neviem
1. o bratislavskych neviem, ale zijem s mamou, ktora je z okolia Piestan, tak asi take mame... fakt netusim
2. jasne, brátislafčina je mrte ale odkedy mam spoluziakov z roznych casti sk, tak vnimam, ze rozpravam krajsie a spisovnejsie
3. sme pastikari 8)
1.nie
2.nie
3. ničím
1. Asi nie, ak áno, neviem o tom.
2. Normálne slovensky
3. Som rodený západniar
1. nie
2. áno - senická záhoráčtina
3. neviem vysloviť hlásku Ľ
1.Nie
2. Východňarčina