Ahojte, práve som si v niektorom statuse prečítala, že je znova pozastavená registrácia na Birdz? To ozaj? Dlhšie som tu nebola, tak neviem... A ak áno, viete o tom niekto niečo viac? Lebo bez toho naozaj neviem, či má tento web možnosť ďalej prežiť :/
Nedalo sa mi napísať dlhší úvodný príspevok, ale... Snáď je to len dočasné, či? Bolo by mi Birdzu ľúto, je to taký môj druhý domov a rada sa sem občas vraciam
@petushiq18 Tak mne ako introvertovi zase až tak nevadí, že je tu málo ľudí, len sa obávam, že ak sa s tým čím skôr niečo nespraví, naozaj to tu zanikne :/
A nemáte niekto kontak na Tomáša? (ja mám len jeho staré číslo) Alebo niekoho z Perexu? Nesnažili ste sa náhodou niekto zistiť, či to tu bude znova obnovené?
Praveze ti ludia tu chybaju a ich odchodmi b zanika.. O com to je ked je tu dokopy kolko 30 ludi ktori su znami a aktivni? Mozno ani to nie.. Pamatam si migráciu este pred tymto vzhladom webu, strasna sranda bola z toho ze sme uzavreta komunita.. Ale mrte ludi tu bolo, kazdy bol iny a kazdy inak prispieval.. A hlavne blogmi! O com vlastne cely B bol
Ľudia by prišli a zaregistrovali sa, veď keď niečo vyhľadávaš v googli, tak ti vyskočí Birdz ako jedna z prvých stránok často... takže stačilo by to spustiť a nezomrelo by to tu.
podľa mňa je to fajn, že je nás tu takto zopár skalných, ktorí sa medzi sebou už viac-menej poznáme.. navyše, aspoň sa sem nebude znova dobíjať Peter so svojimi desiatimi fejkmi a iní podobní trollovia
Veď sa skús regnúť Podľa mňa je super, ako to je teraz, sme v takej karanténe pred zvyškom sveta, všetky drbnuté fejky sú viac-menej preč a ostali len tí normálnejší užívatelia... takto nech je to navždy
Tak logicky, že niečo, kde odchádzajú ĺudia a neprichádzajú noví zanikne. Lenže birdz je presne tá stránka, čo keby spustili registráciu, mala by náhrn. Ale nedá sa fungovať, že nikto nepribudne ako je rok dlhý... vždy proste niekto starý odíde - z akéhokoľvek miesta/stránky... to sa nedá zastaviť, ani to nie je prirodzené... ale takto :/ sa to nemá ako pohnúť dopredu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak raz odides uz nie je cesty spat(kym nemas 50fejkov samozrejme)! To by bol dobry slogan...
Ja som naozaj verila, že sa to potom ešte zlepší :/