Čaute ľudia, chcem sa vás spýtať, že či ste niekedy mali možnosť robiť s nejakou reklamnou agentúrou, proste takou, čo sa zaoberá hocičím, ak mate s niekym skúsenosť, sem s tým dikes
2 miliardy ludi zo 7 nema co jest, resp. Ma problem velmi velky zadovazit si uplne najzakladnejsie zivotu nevyhnutne zdroje, potreby. Peniaze,ktore sa rocne investuju do reklam celosvetovo, by bez najmensich problemov zasitili na rok tie 2 miliardy ludi. +reklamy vylozene obmedzuju osobnu slobodu cloveka, nech robi prakticky cokolvek nedokaze sa im vyhnut +je pekne svinstvo ked napriklad abstinujuci alkoholik pozera telku a tam su genialne spravene reklamy na chlast..okamzite dostane chut,craving. +materialne zalozeni ludia,ktorych lutujem su nestastni a stale budu koli reklamam, lebo stale budu nestastni,ze danu, absolutne nepotrebnu kokotinu nemaju a ich znamy ma, tak si ju kupia ale v dalsej reklame vidia dalšiu kokotinu... to este skoda spominat ubohe reklamy na uvery v zidovskych bankach, ci quatro nasho uzernika Gizku.
@orolbielohlavy , ty mi tu ides hovorit ake strasne peniaze sa vynalozia na reklamy. Pozri sa skor na zbrojarensky priemysel, keby sa jeden pokaslany den nezbrojilo, usetrene peniaze by postacili na nasytenie vsetkych ludi na zemi...JEDEN DEN... reklama, a peniaze minute na nu, su malinkym zlomkom, a pritom reklama neskodi, tak ako zbrojarensky priemysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme