Práve som vymyslel reklamné bannery, také prvé po stomiliónoch rokov, čo si o nich myslíte? Pacia sa vam? (Umiestnite si ich na svoju webstranku a pomozete tak propagovat BIRDZ?)
Mate napady, co by mal BIRDZ mat este na banneroch, aby oslovil p
Heh no hej taky tiez by to bolo lepsie keby tam neboli taky penky ludia... ...napriklad alebo ze by na jednom takom onom banery by boli spoulu napr.jeden tucny clovek a ten by obimal druheho chudeho, a tak.... zeby tam bolo vydiet rozdiely ale podtikalo by to na to ze na tom nezalezi
@Mayo a dalsi... Viem ze ty to stale presadzujes, ale ja som proti tomu. Uz dobre, ze admini obcas sposobia, ze niekto ma pocit, ze sa tu vytvara elita medzi uzivatelmi. Co nie je a nesmie byt pravda.
Kazdy uzivatel ma rovnake prava pouzivat rovnako BIRDZ ako ostatni, a preto sa mi zda nevhodne, aby sa vybrali nejaki uzivatelia ktori budu propagovani na reklamach na BIRDZ, to je nefer voci ostatnym, lebo je jasne, ze by sa vybrali len nejaki ludia...
BIRDZ sa propaguje realnym contentom, to znamena ze napr. nahodnymi fotkami z fotoalbumu, alebo co ja viem vedel by som si predstavit zostrih videi z birdz tv do nejakeho traileru, ale urcite to bude vzdy len nahodny vyber z vytvoreneho obsahu, nikdy to nebudu vybrani konkretni uzivatelia. Lebo na BIRDZ elitarstvo nie je a nebude...
Preto v grafike BIRDZ a na reklamach su ludia z fotobanky, ktori viac menej vyzeraju tak ze by "teoreticky mohli byt uzivatelmi BIRDZu", ale nie su to konkretni uzivatelia, aby sa nikto necitil ukrivdeny...
Jasne, spravime este dalsie reklamky, toto su len take ukazkove, ktore sa pravdepodobne pouziju, ale urcite nebudu len tieto... Ved preto som zalozil toto forum, aby ste sa vyjadrili... A aby som ja urobil celu kolekciu bannerov, kde mozno budu aj tieto, alebo sa mozno trochu upravia, a pravdepodobne pribudnu aj dalsie verzie (s inymi fotkami a textami)
je to pekne fakt .. ale suhlasim ze Na wzhlade nezalezi .. a k tomu fakt pekni ludia .. to nemate takych uplne obycajnych ??
inak ja si to wiem predstawit s nejakymi kreslenymi postawickami ludi .. neboli by sice realny ale skor ma uputa kreslena postawicka jak neaka baba abo chalan .. mnoo ale je to len tak co ma teraz napadlo .. jo ?
Čauko tomáš keby tam chcete dať reálnych birdzákov tak by bolo dobré urobiť niečo ako toto: » qipim.com/?phid=59567... (nerobím tu reklamu) ale tak do tej kolonky sa môže pridať kto chce a napísať si text aký chce, napríklad aj ja som tam takže keby tam chcete dať ľudí z birdzu tak ako som už spomenul prístupné pre každého aj keď viem že s tým by bolo asi kopa roboty...
ja by som este navrhovala nejaky kde sa spropaguje viac to, ze tu mozu ludia pisat svoju tvorbu, časák, do ktorého môžu prispievať a... a to, že sa tu môžu relizovať
ale veľmi sa mi to pozdáva,možno nejaké obmeny v spodnej lište(na vzhľade nezáleží..) viem,že je to taká ústredná myšlienka,ale možno keby sa aj to obmieňalo s niečím iným,aspoň jedna myšlienka ešte by sa tam mohla vojsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Kazdy uzivatel ma rovnake prava pouzivat rovnako BIRDZ ako ostatni, a preto sa mi zda nevhodne, aby sa vybrali nejaki uzivatelia ktori budu propagovani na reklamach na BIRDZ, to je nefer voci ostatnym, lebo je jasne, ze by sa vybrali len nejaki ludia...
BIRDZ sa propaguje realnym contentom, to znamena ze napr. nahodnymi fotkami z fotoalbumu, alebo co ja viem vedel by som si predstavit zostrih videi z birdz tv do nejakeho traileru, ale urcite to bude vzdy len nahodny vyber z vytvoreneho obsahu, nikdy to nebudu vybrani konkretni uzivatelia. Lebo na BIRDZ elitarstvo nie je a nebude...
Preto v grafike BIRDZ a na reklamach su ludia z fotobanky, ktori viac menej vyzeraju tak ze by "teoreticky mohli byt uzivatelmi BIRDZu", ale nie su to konkretni uzivatelia, aby sa nikto necitil ukrivdeny...
inak ja si to wiem predstawit s nejakymi kreslenymi postawickami ludi .. neboli by sice realny ale skor ma uputa kreslena postawicka jak neaka baba abo chalan .. mnoo ale je to len tak co ma teraz napadlo .. jo ?
každopádne som nadšený