No však fakt sú to kokoti, keď kliknem na krížik a i tak mi to stále vyskakuje. Ja by som ich za to kopala do rozkroku aspoň týždeň (ťažkými botami samozrejme).
@pawlo Ale toto už je vy*e*ané sku**enectvo! Ku**a, však keď kliknem na ten po*e*aný krížik, tak nech to zmizne a nie, že keď sa idem prihlásiť, tak mi to zase vyskočí presne tam, kde idem písať a potom až neskoro si všimnem, že vlastne p**u píšem! Zasraní ***!
Dohodol som sa ze BENT (plocha ktora sa vysuva z rohu (do takeho trojuholnicka, ako keby sa otacal papier), sa bude predavat iba na pravej strane, nie na lavej...
Problem je ze ked sa dohaduje kampan, vacsinou na poslednu chvilu pride od reklamnej agentury prislusny banner. Je dohodnuta velkost, ale nie je jasne uplne ako sa bude spravat ta reklama
ja som za reklamy...teda pokým nie sú pop-up formou alebo niečo agresívneho štýlu...Birdz musí z niečoho žiť, ale zas aj @tomas by si mal ako určitá autorita vyhradiť miesto pre reklamu a nájsť kompromis...ako to ide spraviť podľa komentu @16
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Reklamy sú dôležité
Potom sa budete každý večer modliť aby ste mohli vy inzerovať a aby inzerovali u vás
on mozno preda priestor, ale nemyslim ze by si mohol velmi vyberat aky druh reklamy sem daju..
na druhej strane.. mne tiez nevyskakuje zakazdym tak par krat za den.. a to som tu cely den resp xkrat prihlaseny..
a mimochodom.. ked ste doma, tak sa nemusite zakazdym odhlasovat a prihlasovat.. ci musite?? ved birdz si prihlasenie pamata
@tomas prosim pozri si moju ts, vdaka.