mne sa paci ta reklama na nabiytok co tie deti to tam tak pomalovali to je chutne. Som totoiz klasik tiez ale bez tej zenskej tam. potom este na pampers co dakedy byvalo. Ale ja sa nevtieram
Mne sa lubi reklama na superstar, potom co bývala tá krpata baba.. Ked budem velka kupim si velky, dooom, superneee auto, rýchleho kona s Seclusy to su perfektne hodinky mile to bolo...
mne sa lubi ta kde je muz so zenou an plazi a ona mu furt nadava a on ju potom vyfucii to je uplne sranda ..alebo aj na tu koperativu ta kde su ti kamionisti
no mne urcite ta na orange kde vybere ta holka z kabatu lizatko, alebo kde jej da tu motorečku, či čo to je...potom aj tí kamionisti a Heineken ma dobre reklamy
Mne sa tiez paci ta reklama na becherovku a najnovsie som uplne mimo z tej reklamy na poistenie, kde su ti soferi nakladakov a zaspavaju pocas cesty...
mne sa pacila reklama, uz ju ale davno davali, ak sa pamatate ze: to som ja, ja a Jose, Jose v zalive a tak nejako no a potom jednoznacne svedsky akcny serial od 10 do 10
No jasne kamionisti vedu a este na slovak telecom-nie nie ja nemusim ja uz ho vidim je rozkosna ....a na bilboardoch sa mi straaasne rata ta reklama na fernet s tymi 2 babami co sa bozkavaju a k tomu napis-nech si zeny robia co chcu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov