Bol som u zubára pred časom s bolesťou zuba, nakoniec zistil že zlý je iný. Potom som sa mal objednať k zubarovi, kde som bol raz, čiže naprvykrat "pohotovosť" mi dali injekcie a nejaku dlahu... a nadruhy mi vybral kanaliky a dal tam calcium na liečenie..
...samozrejme aj ho obrúsil či čo to, a povedal že ešte dvakrát treba prísť...na vyplnenie zubnych nervovych či akych kanalikov a počkať že ako sa to prijme a potom to uzavrieť a pripadne nasadiť korunku. ... a tobolo vždy raz za týžden , dva tyždne zasebou(teda 1x akoby napohotovosť, 2x k zubarovi riadne). A ja som odvtedy neprišiel, jednak som mal skúškové a neboli peniaze. Nebolí ma to nijak, ale mám tam ten neviem čo to je, sťaby leukoplast nalepený na vršku zubu. Tak či to môže byť nejaký problém, že som už takmer mesiac neprišiel? ... viem že väčšina čo tu písala písala že im to robili naraz všetko... ale aj tak možno niekto bude vedieť kto sa tým zaoberá trochu
ono ti to moze hnisat a robit problemy. preto ti tam daju tu vlozku aby sa to preliecilo a ukludnilo. ked to bude OK tak ti to prevrtaju a nalepia ti na to korunku. odporucam ti to riesit teraz lebo to moze skoncit tak ze sa ti to zapali a zub ti budu muset vytrhnut. neradno sa s tym zahravat. sam teraz riesim totozne problemy a boli to jak svina. neignoruj to a ries to ked to riesit mas. peniaze si pozicaj od rodicov pripadne. potom im to vratis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty