každý, kto ma pozná vie, že s komunikujem minimálne, preto môj rekord bola asi @flussica s tromi či štyrmi TSkami súčasne ale nie som si vôbec istá, či ju niekedy niekto nepredbehol
To bolo ešte na starom nicku a bolo to presne 22 tsiek. Lebo stale sme niečo komentovali a stále bolo o čom hovoriť. Potom už iba také niekoľko metrové, na ktoré mi nikto nechce odpisovať. =/
Kym som este mal vo zvyku pisat tsky, tak tu bolo par dievcat, s ktorymi som drzal tak okolo 6-7-8 tsiek. Nicky si uz nepamatam. Viem, ze jedna bola blondina, dalsia uplne ciernovlasa a jedna plavovlaska
nechapem... akoze sucasne? to uz fakt netusim. ale najdlhsie si pisem suverenne s @mayben - od zaciatku mojho posobenia na birdzi az doteraz. a s @lilly09 to uz moze byt tiez nejaky rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale s niektorými si už pravidelne píšem dosť dlho, takže tých neprerušených musí byť veľa
Ale ešte treba dodať, že to neboli predlhočizné správy, zas.
neboli dlhé, ale na to, akým štýlom ja komunikujem s ľuďmi, ktorých mám rada - nijako - to bolo najviac