Mnohí z nás zvyknú hundrať, aký je B zanedbaný a že to tu nežije. Zanedbanosť zo strany správcov veľmi ovplyvniť nemôžeme a ani odstrániť migráciu systému. Ale obsah B a vztahy medzi birdzakmi mame plne vo svojich rukach. V tomto hlasovani sa mozete kliknutim na jednotlive moznosti zaviazat k danym aktivitam, ktore pocas tohto tyzdna (do 5. mája) budete plniť v stanovenej frekvencii. Sú to len nápady - môžete do komentárov napísať vlastné pozitívne predsavzatie, ak sa vám žiadne z ponúknutých nezdá atraktívne. Pri ich plnení sa snažme o čo najvyššiu kvalitu (napr. pridať fotku, ktorú skutočne považujem za peknú/zaujímavú, opýtať sa vo fóre čo možno najpodnetnejšiu otázku a pod.), nie iba o to, aby sme splnili zadanie (čo by bolo veľmi málo námahy a hlavne by to Birdz velmi nepozdvihlo).
- hviezdičkuj (a prípadne aj pridaj koment s číslom tohto komentu, nech je to transparentné), ak sa zaväzuješ k iniciovaniu fyzického stretnutia s iným birdzákom. Stretnutie nemusí prebehnúť tento týždeň, stačí ho tento týždeň dohodnúť na dohľadnú dobu. Ideálne sa bude jednať o ľudí, ktorí sa inak nestretávajú alebo sa dokonca ešte nikdy nestretli
@petushiq18 no ved prave o to ide! ze je to vyzva - ale to chcem povedat, ze si tam nezaklikla zas az take narocne veci - keby si mala este pisat blog alebo do casaku, tak je to horsie...toto je celkom splnitelne, co si dala ale akoze ak nechces, tak samozrejme nemusis, najma kedze to bolo v nevedomosti
@petushiq18 jj, od dnes (vrátane) do 5-teho. Samozrejme, ak toto niekto precita az neskoro vecer, tak uz dnes to nemusi plnit, ak nestiha. A pocitaju sa aj tieto podla mna "vľúdnym" komentárom nemyslím len vyslovene niečo pochvalné alebo tak - stačí čokoľvek, čo nie je kritika, hundranie alebo odfajč iného človeka
Pubert toto je hrozne super nápad! Neskôr zahlasujem a tiež aj pridám reakciu ale chválim veľmi a dúfam že aj ostatní birdzáci budú mať z toho rovnakú radosť.
@kaiserchief1 to už viem teraz, že nik nebude mať väčšiu ako my dvaja, ale som ti vdacny za podporu (ktoru som - nebudem klamat - ocakaval) a dufam, ze sa to tu rozhybe ale az tak tomu neverim no ale aspon mala zmena k lepsiemu bude lepsia ako nic
Ja sa nechcem k nicomu zavazovat, tak som klikla len na poslednu moznost Ale napad je to mily! ...A vlastne mne by uplne stacilo, keby sa niektori snazili aspon dodrzat tiez ten 10 bod.
Pubert, bodík pre teba za iniciatívu, ale zapájať sa takto aktívne nebudem. Som človek, ktorý sa nerád akýmkoľvek spôsobom niekam nasilu pchá, ak ma chápeš, a dosť podobný pocit mám aj z tohto tu Takže ak budem chcieť niečo okomentovať, tak okomentujem, ak budem mať chuť pridať fotku/blog/fórum, tak pridám, ale nasilu naozaj nič robiť nechcem
Každopádne verím, že je tu dosť aktívnych a entuziastických jedincov, ktorí sa postarajú o to, aby to tu neumrelo : ) GL!
Bože, veď už nemáme 16 ...
Každý sem vlezie keď sa doma nudí na PC
Nemôže si niekto dovoliť byť tu denne 365 dní v týždni, aj keď si myslí, že sem denne chodí. Ale niektoré dni proste nebude môcť, pretože bude mať program.
@campino Nikto tu nikomu nič neprikazuje, je to len taký návrh do ponuky a nie vyslovený príkaz. Keď nechceš tak nezakladaj a nepridávaj nič, mne to prichodí ako veľmi sympatická myšlienka ako oživiť tento portál.
Dosť sa divím, že máš aj toľko hviezdičiek, to by ma celkom zaujímalo či všetci ti dvanásti mesiačikovia z toho mali pocit, že ich niekto do niečoho núti.
@campino A inak nerozumiem tomu negatívnemu postoju a bol ten komentár taký nevyhnutný? Čo je zlé na na troche snahy to tu oživiť a spestriť? Podľa mňa ty keby si sedela v porote na Nobelovu cenu tak by si bola presne tá čo zahlási "hmm no ja neviem, liek na rakovinu je síce fajn ale je to naozaj AŽ také prevratné? podľa mňa by sme tento rok nemali udeliť žiadnu cenu."
Inak, zavazujem sa k tomu, ze sa pokusim plodne zapajat do diskusii a veci, ked budem mat cas a budem mat pocit, ze mam co k veci povedat.
Na jednu stranu, s ludmi, ktorych mam rada sice komunikujem inde, na druhu ma mrzi, ze portal, na ktorom som vyrastala drzis pri zivote akurat ty, kaiser a pomylenec, ktory si mysli, ze niekoho zaujima jeho fobia zo strkania veci do zadku.
@karlotiskot to si chcel hádam do nn iného fóra alebo k statusu písať, nie? Niečo tu dnes bolo také, kde by ten tvoj komentár bol relevantný, ale toto fórum vôbec nesúvisí s tým, čo robia s birdzom jeho správcovia
ja v 90% pripadoch napisem koment a tesne pred odoslanim si poviem ze "noa? aj tak to nikoho nezaujima" a zmazem ho
cize moznost 5 komentarov denne je pre mna nedosiahnutelna ale mozem sa zaviazat k tomu ze sa budem snazit byt viacej spontannejsia, neanalyzovat a predsa len nejaky koment postnem
@karlotiskot veď ako žiadny problém, že si ho tu dal, len som chcel teda sa dištancovať ako zakladateľ od toho, že by snahou bolo apelovať v niečom na Tomáša alebo ľudí z perexu ide tu čisto o zameranie sa na veci, na ktoré máme 100% vplyv my sami - na to, ako a koľko sem prispievame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
- hviezdičkuj (a prípadne aj pridaj koment s číslom tohto komentu, nech je to transparentné), ak sa zaväzuješ k iniciovaniu fyzického stretnutia s iným birdzákom. Stretnutie nemusí prebehnúť tento týždeň, stačí ho tento týždeň dohodnúť na dohľadnú dobu. Ideálne sa bude jednať o ľudí, ktorí sa inak nestretávajú alebo sa dokonca ešte nikdy nestretli
lebo.. myšlienka je to pekná!
Pubert, bodík pre teba za iniciatívu, ale zapájať sa takto aktívne nebudem. Som človek, ktorý sa nerád akýmkoľvek spôsobom niekam nasilu pchá, ak ma chápeš, a dosť podobný pocit mám aj z tohto tu Takže ak budem chcieť niečo okomentovať, tak okomentujem, ak budem mať chuť pridať fotku/blog/fórum, tak pridám, ale nasilu naozaj nič robiť nechcem
Každopádne verím, že je tu dosť aktívnych a entuziastických jedincov, ktorí sa postarajú o to, aby to tu neumrelo : ) GL!
Každý sem vlezie keď sa doma nudí na PC
Nemôže si niekto dovoliť byť tu denne 365 dní v týždni, aj keď si myslí, že sem denne chodí. Ale niektoré dni proste nebude môcť, pretože bude mať program.
Dosť sa divím, že máš aj toľko hviezdičiek, to by ma celkom zaujímalo či všetci ti dvanásti mesiačikovia z toho mali pocit, že ich niekto do niečoho núti.
More také harakiri tu spravím ako ste ešte nevideli!
aby som sa mohol aj ja vyjadriť
Inak, zavazujem sa k tomu, ze sa pokusim plodne zapajat do diskusii a veci, ked budem mat cas a budem mat pocit, ze mam co k veci povedat.
Na jednu stranu, s ludmi, ktorych mam rada sice komunikujem inde, na druhu ma mrzi, ze portal, na ktorom som vyrastala drzis pri zivote akurat ty, kaiser a pomylenec, ktory si mysli, ze niekoho zaujima jeho fobia zo strkania veci do zadku.
Ale fakt ... ešte že ta birz má
cize moznost 5 komentarov denne je pre mna nedosiahnutelna ale mozem sa zaviazat k tomu ze sa budem snazit byt viacej spontannejsia, neanalyzovat a predsa len nejaky koment postnem