Aooojte Kto pozná nejaký dobrý program na celkovú úpravu fotografií a hlavne retušovanie tváre, zmenu farby očí atď. Prosím potrebujem súrne k mojej práci.
urcite photohsop, ale j eot tak zlozity program.. ze ak nemas dobre skusenosti s takymito grafickymi procesormi tak je to zle.. :d lebo photohop je tazky... a tazke su relativne aj tie retuše, zmeny farby oci atd. ale urcite jednodznacne Adobe photoshop z rady CS
noo tak mala som program corel paint, kde bolo dost jednoduché ovládanie no potrebujem nový program a práve viem ze adobe photoshop ma tažké ovládanie. Tak neviem aké ďalšie kvalitne programy s takými funkciami sú.
photofiltre je annic po tridsiatich dnoch to chce registracny kod a neradim kupovat vyhodit za to tolke peniaze a pritom ten program je nanic.Adobe photoshop davaj si pozor z akej stranky to stiahnes ja som z toho mala totalne zavireny pocitac
@9photofiltre ?? ved ten je zadara, ja ho mam asi rok v pocitaci a v zivote to nechcelo ziadny kod ale vo PF nenajdes ziadne take ze retus a podobne...
photoshop cs da sa stiahnut aj neuplna verzia zadarmo ale ak nemas na to nervy a nenastudujes si to tak je to to asi na tolko co paint takze tolko k tomu a corel by som moc nepouzival vzhladom na to ze niekedy krok spat niak je posahany a sibka mu aspon pri 11tke a 122to robilo potom som zacal pouzivat PS
jj, ako povedal harlequin, tak Gimp, je zadara a ma vsetky funkcie ako PS. Mala som aj PS, ale len testovacku /), ale gimp je na to dobry, pracujes v 2 oknach atd.
najlepší program na retuš a úpravu fotiek je jednoznačne Zoner PHoto 13 má jednoduché ovládanie a fotky sú hneď krajšie .......... 100% odporúčam mám ho vyskúšaný všetky verzie ... je ich 13 :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov