Zase nám sad zarástol. Všade ten skurvený agát. Minulý rok som to vyrezal a zase to tam je. Ja sa síce nerežem, ale keď ty áno, príď kľudne za mnou. Dám ti do rúk sekerku a môžeš rúbať. A ja ti prisahám, že keď skončíš, budeš taký dorezaný, že už sa budeš báť aj odberu krvi. Za to že ťa nechce Zuza z obchodnej sa nemusíš rezať bro, skús fety.
Ja nie, ale jedna moja kamarátka sa raz rezala len tak, lebo sa jej to proste páčilo a raz si zarezala hlbšie a odvtedy má na ruke takú veľkú tučnú jazvu
Poznal som ľudí s týmto problémom a čo viem, tak vždy je to potlačená agresivita, strach a bezmocnosť. Potrebuješ spracovať to, čo sa ti v živote stalo nejakým tebe dostupným spôsobom. Sú tri premenné
1. Vybiť si tú zlosť zo seba (silové športy, alebo nejaká silová fyzická aktivita)
2. Definovať to, čo sa ti stalo a povedať o tom niekomu naozaj blízkemu
3. musíš byť niekam prijatý, do nejakej skupiny, ktoré ťa medzi seba vezme, ale nie preto, pretože máš problém, ale preto, aký si.
Tretí bod je obzvlášť dôležitý a s pochopením by to malo byť všetko minulosťou. Môžeš vyskúšať psychológa, ale určite by som s týmto nešiel k psychiatrovi!
@viko143 len dávaj pozor na rôzne sekty. Kamarátka im podľahla, pretože túžila byť niekým prijatá až tak veľmi, že sa dala k nim. Neviem čo s ňou momentálne je. Ale s rezaním vtedy prestala, no neviem či je to najschodnejšia cesta. Dávaj si proste pozor. Už 3 roky o nej nič neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.aliexpress.com/item/2019-Men-s...
odporucam
1. Vybiť si tú zlosť zo seba (silové športy, alebo nejaká silová fyzická aktivita)
2. Definovať to, čo sa ti stalo a povedať o tom niekomu naozaj blízkemu
3. musíš byť niekam prijatý, do nejakej skupiny, ktoré ťa medzi seba vezme, ale nie preto, pretože máš problém, ale preto, aký si.
Tretí bod je obzvlášť dôležitý a s pochopením by to malo byť všetko minulosťou. Môžeš vyskúšať psychológa, ale určite by som s týmto nešiel k psychiatrovi!