ale vies ako ja napriklad ma prijali na skolu a na primackach som bola prva ale ver tomu ze keby neprijali aj moju spoluziacku co tam robila primacky ,taku radost by som z toho nemala
samjozrejme ze je .len vies s tym moc my neurobime ,ked im nieco povies tak uz nemas sancu,ked sa az nejaka mrcha rozhodne znicit ta tak to asi spravi,myslim si,osobne skusenosti s nicenim cudzieho zivota nemam
hm tie mrchy su zvacsej casti namyslene narcisticke dievcatka ktore si myslia ze len okolo nich sa toci svet...ja by som nemal problem takej babe rozbit hubu...stavim sa ze teraz ma nazvete hovadom
24.hmm neurazim sa tak lahko ale nie nepozeravam telenovely iba sa v triede pozeram okolo seba a vidim tie zmachlene kravy co robia komukolvek kto im ukradne ich"objekt tuzby" ......inak u mojich spoluziacok mam podozrenie na pedofiliu
33. Na bilboarde je stroho oblečené dievča s mobilom v ruke. Na prvý pohľad na tom nie je nič zlé. Veď je krásne (to dievča, možno aj mobil), dobre sa na ňu pozerá, je to ako v rozprávke. Prejde deň, večer zaľahnem do postele, pomyslím si, čo som prežil pekné. Zrazu si spomeniem na to dievča, a už nič nebráni tomu, aby plamienok ktorý sa bilboardom zapálil, vo mne v teplučkej posteli rozhorel do divokého neovládateľného požiaru, ktorý končí zbičovaním a zavraždením Ježiša na kríži.
to nasere, ale keď ju ignoruješ môže si tak prstom do riti...
takých mrch a pizd mam celú školu xD
fakt ako ja som fest škodoradostná, ale neviem čo teší moju spolužiačku na tom, že mi oznámi, že včera videla chalana, s ktorým sme si blízky, vonku na bicykli s inou babou...jeho sestra to nebola ale to je jendo...proste som ju odignorovala a ju to tak nasralo...
Vies, ludia su vacsina zmrdi, ktori si idu egoisticky za svojim a podupu vsetko okolo. NAjhorsie je ak este niekomu zavidia, to dokaze znicit uplne vsetko...preto sa neoplati nikomu verit...
V zivote treba niekomu verit...Ale najprv treba toho cloveka poznat...Ale to uz zalezi od teba ako sa rozhodnes...Len sa tu potom nestazujte ze ste si zle vybrali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
tie mrchy nezneprimnuju ziwot iba ho robia krajsim a nem nudnim..chapete???
hm tie mrchy su zvacsej casti namyslene narcisticke dievcatka ktore si myslia ze len okolo nich sa toci svet...ja by som nemal problem takej babe rozbit hubu...stavim sa ze teraz ma nazvete hovadom
ale neznasam namyslene blbe kravy co nemaju nic ine napraci len nicit zivoty mladych dievcat a chlapcov
boze co rto trepem
...
no vies pedofilia ze letia po siestakoch
43. no z hriechu bude uzdraveny ale potom mu prijde rakovina....a to sa da citat aj sci-fi
Ale ja nemôžem za to, že ju ten chlap nechce!
to nasere, ale keď ju ignoruješ môže si tak prstom do riti...
takých mrch a pizd mam celú školu xD
fakt ako ja som fest škodoradostná, ale neviem čo teší moju spolužiačku na tom, že mi oznámi, že včera videla chalana, s ktorým sme si blízky, vonku na bicykli s inou babou...jeho sestra to nebola ale to je jendo...proste som ju odignorovala a ju to tak nasralo...
na tvuju 1.otázku neviem ani sama odpoveď, len to ti môžem napísať, že nie každá je z nás taká!!!
To môžeš uveriť! A ja som sa už niekoľko krát sklamala v chalanoch, ale v tedy začnem pozerať nápadné videá, na ktorých sa dá zasmiať:o)
tu máš aj ti jeden typ, ako zoznamovať s super babou:
» www.kukaj.sk/videa/3832/Prek...